Νέα χαρακτηριστικά της εφαρμογής «ΑΤΛΑΣ» για την πρακτική άσκηση των φοιτητών

Νέα χαρακτηριστικά της εφαρμογής «ΑΤΛΑΣ» για την πρακτική άσκηση των φοιτητών

Η προσβασιμότητα από ΑμεΑ είναι ένα νέο πεδίο που συμπληρώνεται κατά τη δημιουργία μίας νέας θέσης πρακτικής άσκησης.

Στο πλαίσιο αναβάθμισης του συστήματος κεντρικής υποστήριξης της πρακτικής άσκησης φοιτητών "ΑΤΛΑΣ" υλοποιούνται συνεχώς νέα χαρακτηριστικά και λειτουργίες με σκοπό την καλύτερη εμπειρία χρήσης του συστήματος.


Μερικά από τα νέα χαρακτηριστικά είναι η επικαιροποίηση των διαθέσιμων αντικειμένων που περιγράφουν μία θέση πρακτικής άσκησης σύμφωνα με την αντιστοίχιση παρακάτω καθώς και η προσθήκη νέων.

Αλλαγές:

Σύμβουλος -- Σύμβουλος επιχειρήσεων
Δημόσιες σχέσεις -- Δημόσιες σχέσεις / promotion
Διοίκηση -- Διοίκηση Επιχειρήσεων
Ανθρώπινο Δυναμικό -- Διοίκηση ανθρώπινου δυναμικού

Προσθήκες:

Χρηματοοικονομικά Διαφήμιση Γεωργία/ Αλιεία/ Δασοκομία
Αισθητική
Αθλητισμός
Γραμματειακή υποστήριξη
Δημοσιογραφία / ΜΜΕ
Εθελοντικές εργασίες
Ναυτιλιακά
Περιβάλλον
Πολιτιστικά/ Τέχνες/ Ψυχαγωγία
Τουρισμός/ Ξενοδοχεία / Ταξιδιωτικές υπηρεσίες
Γραφιστική
Διακόσμηση
Ποιοτικός έλεγχος
Μόδα
Τηλεπικοινωνίες

Η προσβασιμότητα από ΑμεΑ είναι ένα νέο πεδίο που συμπληρώνεται κατά τη δημιουργία μίας νέας θέσης πρακτικής άσκησης ενώ μπορεί να τροποποιηθεί για τις υφιστάμενες θέσεις, το οποίο υποδεικνύει την καταλληλότητα της θέσης για φοιτητές με ειδικές ανάγκες.

Τέλος, έχει προστεθεί σε κάθε θέση πρακτικής άσκησης η ένδειξη "Ενεργή Έως" που δηλώνει την ημερομηνία μέχρις ότου η θέση είναι αναζητήσιμη από τους φοιτητές. Κάθε νέα θέση είναι ενεργή για ένα έτος από την ημερομηνία δημιουργίας της ενώ δίνεται η δυνατότητα ανανέωσής κατά ένα έτος επιλέγοντας το εικονίδιο "Ανανέωση" από το πεδίο "Ενέργειες". Εξαίρεση στον προηγούμενο κανόνα αποτελούν όλες οι θέσεις οι οποίες έχουν δημιουργηθεί έως και τις 28/02/2022 και θα παραμείνουν ενεργές έως και 28/02/2023.

Αναλυτικές πληροφορίες για τα νέα χαρακτηριστικά αλλά και για τη χρήση του πληροφοριακού συστήματος μπορείτε να βρείτε στον οδηγό χρήσης ακολουθώντας το σύνδεσμο: https://atlas.grnet.gr/files/PORTAL_Manual_FYPA_App.pdf

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr