Αδιανόητο! Έκλεψαν την αδικοχαμένη φοιτήτρια του ΑΠΘ όσο ήταν αιμόφυρτη στον δρόμο!

Αδιανόητο! Έκλεψαν την αδικοχαμένη φοιτήτρια όσο ήταν αιμόφυρτη στον δρόμο / Νέα αποκάλυψη

Λίγα λεπτά μετά από την παράσυρση και εγκατάλειψη της Έμμας στη Θεσσαλονίκη, και όσο η νεαρή φοιτήτρια του ΑΠΘ πάλευε να κρατηθεί στη ζωή, τα χρήματα που είχε πάνω της έκαναν φτερά.

Ο 26χρονος οδηγός έχει εξαφανιστεί από το σημείο. Πλήθος κόσμου έσπευσε να βοηθήσει, κάποιος όμως δε δίστασε να απλώσει το χέρι του στα προσωπικά αντικείμενα της κοπέλας όσο η ίδια ήταν αιμόφυρτη στην άσφαλτο. Είχε πάνω της το ποσό των 1.500 ευρώ, ένα ποσό το οποίο δεν βρέθηκε ποτέ, ούτε στα ρούχα της, ούτε στο πορτοφόλι της.  


Η νέα αποκάλυψη που έρχεται στο φως προκαλεί αποτροπιασμό. Για την αφαίρεση του μεγάλου χρηματικού ποσού από τη νεαρή φοιτήτρια όσο εκείνη ήταν πεσμένη στην άσφαλτο, έχει διαταχθεί προκαταρκτική έρευνα και θα ασκηθούν διώξεις από τον αρμόδιο εισαγγελέα.

«Η Έμμα θα συνεχίσει να ζει»

«Της ζητήσαμε να κάνει ένα θαύμα και απλά το έκανε. Ήθελε να δώσει ζωή. Ήταν επιθυμία της».

Η νεαρή φοιτήτρια είχε πει στους γονείς της σε ανύποπτο χρόνο πως αν πάθει κάτι, επιθυμούσε να δωρίσουν τα όργανά της σε ανθρώπους που το έχουν ανάγκη. Έτσι και έγινε. Η

καρδιά της μεταφέρθηκε στο Ωνάσειο νωρίς το πρωί και έγινε επιτυχώς η μεταμόσχευση σε 40χρονη μητέρα ενός παιδιού που ζούσε με μηχανική υποστήριξη.

«Η καρδιά περίπου τελείωσε τώρα στο Ωνάσειο. Ένα βαρύ περιστατικό του Ωνασείου που κινδύνευε η ζωή του γιατί περίμενε τη μεταμόσχευση καρδιάς αποκτάει ελπίδα αυτήν την στιγμή.

Το ήπαρ θα δώσει ζωή σε έναν 62χρονο καρκινοπαθή που χειρουργείται σήμερα στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο και εντός 24ωρου θα δοθεί ο ένας νεφρός της Έμμας σε 67χρονη γυναίκα.

«Είναι στη μέση το χειρουργείο, έχει ξεκινήσει. Ήταν καιρό στη λίστα με καρκίνο. Όλοι οι άνθρωποι οι οποίοι είναι στη λίστα, περιμένουν ένα θαύμα. Δίνουν ένα παράδειγμα, δίνουν ένα μήνυμα. Οι ζωές που θα σωθούν δεν είναι μόνο αυτές, θα είναι και πολλές άλλες από αυτούς που θα ακολουθήσουν αυτό το παράδειγμα».

« Η Εμμανουέλα ήταν μοναδική. Εύχομαι οι λήπτες να είναι τόσο μοναδικοί άνθρωποι όσο ήταν το παιδί μου. Επέμενε να κατέβει ενώ εγώ ήμουν αντίθετη, της είχα πει να μην κατέβει γιατί είχαμε κανονίσει να ανέβουμε εμείς έτσι κι αλλιώς σε μερικές μέρες να τη δούμε και της είπα να μην κατέβει, αλλά μου είπε ότι ήθελε να μας δει», λέει η μητέρα της.

Η Έμμα έδωσε ζωή μέσα από τον θάνατό της σε τουλάχιστον τρεις ανθρώπους.

Θρήνος! Έφυγε από τη ζωή η φοιτήτρια που χτυπήθηκε και εγκαταλείφθηκε / Δωρίζει τα όργανά της η οικογένεια

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr