Πανελλήνιες (ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ) 2019: Πότε βγαίνουν

Πανελλήνιες (ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ) 2019: Πότε βγαίνουν

Αποτελέσματα Πανελλαδικών 2019: Στο τέρμα έχει φτάσει η αγωνία των υποψηφίων και των γονέων τους ως προς την ανακοίνωση των βαθμολογιών των μαθημάτων των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2019 για την εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση. 

Τα «Φοιτητικά Νέα» το μέσο ενημέρωσης που θα χρειάζεσαι ως "Πρωτοετής Φοιτητής" σε καθημερινή βάση για την ενημέρωση, εξασφάλισαν πριν από λίγο αποκλειστικές πληροφορίες από το Υπουργείο Παιδείας σχετικά με την ημερομηνία ανακοίνωσης των βαθμολογιών των Πανελλαδικών 2019.


Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με επικοινωνία που είχαν χθες (Τρίτη, 25/6) τα «Φοιτητικά Νέα» με το Υπουργείο Παιδείας, η ημερομηνία ανακοίνωσης των Πανελλαδικών «κλειδώνει» για την Παρασκευή 28 Ιουνίου 2019.

Ως το μεσημέρι της Παρασκευής 28 Ιουνίου 2019, οι Διευθυντές Δ.Ε. θα παραδώσουν αμέσως στα Λύκειά τους τα ανάλογα δέματα με τα αποκόμματα των τετραδίων και τις καταστάσεις βαθμολογιών, ώστε το μεσημέρι της ίδιας μέρας οι βαθμοί να αναρτηθούν σε όλα τα Λύκεια και στην επίσημη εφαρμογή του ΥΠΠΕΘ. Για να δείτε την εφαρμογή πατήστε εδώ.

Προσοχή: Αν θέλεις και εσύ να ενημερώνεσαι ΠΡΩΤΟΣ για κάθε νέα ανάρτηση που αφορά τις Πανελλήνιες, Αποτελέσματα Πανελλαδικών, Μηχανογραφικό, Συμβουλές, Εκτιμήσεις Βάσεων, Αποτελέσματα Πανελλαδικών πατήστε εδώ.

Για ότι νεότερο τα «Φοιτητικά Νέα» το μέσο ενημέρωσης που θα χρειάζεσαι «ως φοιτητής» σε καθημερινή βάση θα σας ενημερώσουν ΠΡΩΤΟΙ!

Υποβολή Μηχανογραφικού

Το Εγχειρίδιο Χρήσης για μηχανογραφικό ΓΕΛ πατήστε εδώ, για μηχανογραφικό ΕΠΑΛ πατήστε εδώ.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr