Αποτελέσματα Πανελληνίων 2019: Πότε θα βγούν οι βαθμοί

Πότε θα ανακοινωθούν οι βαθμολογίες των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2019

Αποτελέσματα Πανελληνίων 2019: Τα αποτελέσματα των Πανελλαδικών Εξετάσεων όπως κάθε χρόνο ανακοινώνονται σε δύο βασικές φάσεις. Σε πρώτη φάση βγαίνουν οι βαθμολογίες των μαθημάτων των Πανελληνίων 2019 δηλαδή τα μόρια των υποψηφίων και σε δεύτερη φάση θα βγουν οι βάσεις εισαγωγής για τα Τμήματα των ΑΕΙ δηλαδή τα μόρια των Τμημάτων.

Μέχρι στιγμής δεν έχει ανακοινωθεί η οριστική ημερομηνία που θα αναρτηθούν οι βαθμοί των Πανελλαδικών των φετινών υποψηφίων. Το πιθανότερο είναι να ανακοινωθούν στις τελευταίες μέρες του Ιουνίου ή τις πρώτες μέρες του Ιουλίου.


ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Την Παρασκευή 28/6 τα Αποτελέσματα των Πανελλαδικών 2019

Πέρσι οι βαθμοί των πανελλαδικών ανακοινώθηκαν την Παρασκευή 29 Ιουνίου 2018 ενώ πρόπερσι στις 30 Ιουνίου 2017.

Στη συγκεκριμένη χρονική στιγμή οι υποψήφιοι ρίχνουν και μια "ματιά" στο μηχανογραφικό δελτίο καθώς υπάρχουν πολλές νέες σχολές για τις οποίες δεν γνωρίζουν σχεδόν τίποτα καθώς μετά την κατάργηση των ΤΕΙ της χώρας ο Χάρτης της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης έχει αλλάξει (ο νέος χάρτης με όλα τα Τμήματα εδώ). 

Μετά την ανακοίνωση των βαθμολογιών, ο κάθε υποψήφιος θα ξέρει την ακριβή επίδοση του σε κάθε μάθημα των Πανελληνίων 2019 και με τους βαθμούς του θα μπορεί να υπολογίσει τα μόρια του.

Προσοχή: Αν θέλεις και εσύ να ενημερώνεσαι ΠΡΩΤΟΣ για κάθε νέα ανάρτηση που αφορά τις Πανελλήνιες, Αποτελέσματα Πανελλαδικών, Μηχανογραφικό, Συμβουλές, Εκτιμήσεις Βάσεων, Αποτελέσματα Πανελλαδικών πατήστε εδώ.

Στη συνέχεια θα πρέπει να συμπληρώσει προσεκτικά το Μηχανογραφικό του Δελτίο και τη σειρά προτίμησης του για τις σχολές που τον ενδιαφέρουν και να προχωρήσει σε οριστικοποίηση του.

Για ότι νεότερο τα «Φοιτητικά Νέα» το μέσο ενημέρωσης που θα χρειάζεσαι «ως φοιτητής» σε καθημερινή βάση θα σας ενημερώσουν ΠΡΩΤΟΙ!

Τα Αποτελέσματα των Πανελλαδικών θα μπορείτε να τα δείτε πατώντας ΕΔΩ.

Υποβολή Μηχανογραφικού

Το Εγχειρίδιο Χρήσης για μηχανογραφικό ΓΕΛ πατήστε εδώ, για μηχανογραφικό ΕΠΑΛ πατήστε εδώ.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr