Φοιτητικές Εκλογές 2018: Τι χρειάζεται για να ψηφίσει ένας φοιτητής

Στις κάλπες αύριο οι φοιτητές της χώρας για τις Φοιτητικές Εκλογές 2018

Φοιτητικές Εκλογές 2018: Στις κάλπες θα προσέλθουν την Τετάρτη 16 Μαΐου, οι φοιτητές της χώρας για να εκλέξουν τους αντιπροσώπους τους στο πλαίσιο των Φοιτητικών Εκλογών που δειξάγονται στα Πανεπιστήμια και τα ΤΕΙ της χώρας. 

Ως είθισται, οι φοιτητές θα μπορούν να ψηφίζουν στις σχολές τους από τις 7 το πρωί έως και τις 7 το απόγευμα, κάτι όμως που δεν είναι απολύτως δεσμευτικό, καθώς ο κάθε σύλλογος ορίζει τις ώρες που βολεύουν.


Τι πρέπει να έχω μαζί μου

Για να μπορέσει να συμμετάσχει κάποιος φοιτητής ή φοιτήτρια στις Φοιτητικές Εκλογές 2018 πρέπει να επιδείξει στην εφορευτική επιτροπή στο τμήμα στο οποίο έχει εγγραφεί τη φοιτητική του ταυτότητα/φοιτητικό πάσο και την αστυνομική του ταυτότητα ή το διαβατήριό του.

Που ψηφίζω

Οι αίθουσες-εκλογικά κέντρα, όπου λάμβάνουν χώρα οι φοιτητικές εκλογές, ανακοινώνονται από το ΔΣ του Συλλόγου Φοιτητών δύο μέρες περίπου πριν τις εκλογές.

Αποτελέσματα Φοιτητικών Εκλογών - Ζωντανή/Live Ενημέρωση 

Τα Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr, το Μεγαλύτερο Φοιτητικό Portal της χώρας, όπως κάθε χρόνο θα καλύψουν ζωντανά λεπτό προς λεπτό στις 16/5 τη ροή των Αποτελεσμάτων των Φοιτητικών Εκλογών 2018. Συντονιστείτε στα Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr για όλα τα νέα και τα Αποτελέσματα των Φοιτητικών Εκλογών 2018. 

Από νωρίς το πρωί για όλα τα νέα των Φοιτητικών Εκλογών 2018 μόνο στα Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr!

Δείτε ΕΔΩ όλα τα νέα για τις Φοιτητικές Εκλογές 2018

Φοιτητικές Εκλογές 2018

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr