Αποτελέσματα Μετεγγραφών: Βγήκαν οι ενστάσεις και οι αιτήσεις θεραπείας

Αποτελέσματα Μετεγγραφών: Βγήκαν οι ενστάσεις και οι αιτήσεις θεραπείας

Μετεγγραφές Φοιτητών: Εκδόθηκαν τα αποτελέσματα των ενστάσεων - αιτήσεων για τις μετεγγραφές - μετακινήσεις φοιτητών ακαδημαϊκού έτους 2022-2023.

Από την Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2023, μπορούν να ενημερώνονται οι φοιτητές για τα αποτελέσματα των ενστάσεων - αιτήσεων θεραπείας επί των αρχικών αποτελεσμάτων των ηλεκτρονικών αιτήσεων μετεγγραφών και μετακινήσεων ακαδημαϊκού έτους 2022-2023, για τα αποτελέσματα της αίτησής τους .


Πιο συγκεκριμένα μπορούν να ενημερωθούν μέσα από την ιστοσελίδα του υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων μέσω της ειδικής εφαρμογής μετεγγραφών https://transfer.it.minedu.gov.gr/ 

Σημειώνεται πως για τους φοιτητές που έχουν κριθεί επιτυχόντες μετεγγραφής σε κάποιο Τμήμα, έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία μετεγγραφής τους σε αυτό και έχουν διαγραφεί από το Τμήμα προέλευσής τους με αποτέλεσμα να έχει διαγραφεί ο αρχικός ιδρυματικός τους λογαριασμός, μπορούν να πληροφορούνται το αποτέλεσμα της ένστασής τους αποστέλλοντας e-mail στην εξής ηλεκτρονική διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Την ενημερωτική σελίδα των Μετεγγραφών μπορείτε να την δείτε εδώ.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr