Πέθανε ξαφνικά 19χρονος φοιτητής / Τον εντόπισαν συμφοιτητές του

Πέθανε ξαφνικά 19χρονος φοιτητής / Θρήνος στη φοιτητική κοινότητα

Το τραγικό μαντάτο σκόρπισε τη θλίψη στους οικείους, συμφοιτητές, φίλους και όχι μόνο του άτυχου φοιτητή. Σύμφωνα με πληροφορίες ο 19χρονος αισθάνθηκε αδιαθεσία το βράδυ του Σαββάτου, φίλοι - συμφοιτητές του πρότειναν να μείνουν μαζί του και ο ίδιος αρνήθηκε. Χθες φίλοι - συμφοιτητές του προσπάθησαν να επικοινωνήσουν μαζί του και είχαν ανησυχήσει επειδή δεν απαντούσε στις κλήσεις τους ούτε, παρουσιάστηκε στις φοιτητικές εκλογές για ανάδειξη νέου Δ.Σ. της Εθνικής Φοιτητικής Ένωσης Κυπρίων Θεσσαλονίκης που θα διεξάγονταν την Κυριακή. Τότε πήγαν στο διαμέρισμά του, όπου και τον εντόπισαν αναίσθητο.

Στο σημείο κλήθηκε η ΕΛ.ΑΣ. ενώ από την έρευνα των αστυνομικών έχει αποκλειστεί κάθε υπόνοια εγκληματικής ενέργειας και όλα δείχνουν ότι το μοιραίο επήλθε λόγω παθολογικών αιτιών. Περισσότερο φως στα αιτία θανάτου του φοιτητή αναμένεται να ρίξει η νεκροψία – νεκροτομή που θα διενεργηθεί επί της σορού του.


Η οικογένεια του άτυχου 19χρονου Κύπριου φοιτητή βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη.

Από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστό το κρατικό μαντάτο κινητοποιήθηκε ο κρατικός μηχανισμός, η πρεσβεία και το γενικό προξενείο της ΚΔ στη Θεσσαλονίκη, οι οποίοι τελούν σε διαρκή επικοινωνία με τις αρχές στην Κύπρο για να τηρηθούν οι προβλεπόμενες διαδικασίες.

Σε ανάρτησή της η Πρόεδρος της Βουλής της Κυπριακής Δημοκρατίας, Αννίτα Δημητρίου έγραψε:

«Σήμερα είναι πραγματικά μια από εκείνες τις ανείπωτα δύσκολες στιγμές που δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψουν τη θλίψη. Αισθάνομαι έντονα την ανάγκη να εκφράσω τον συγκλονισμό και τη βαθιά μου οδύνη, για τον αδόκητο θάνατο του 19χρονου φοιτητή μας.

Ο ξαφνικός χαμός ενός τόσο νέου παιδιού αποτελεί τραγική απώλεια για όλους μας και ειδικά για τον φοιτητόκοσμο μας.

Εύχομαι μέσα από την ψυχή μου ο Θεός να αναπαύσει τη ψυχούλα του και να γεμίζει με δύναμη και κουράγιο, την οικογένεια και τους δικούς του ανθρώπους.

Τα ειλικρινή μου συλλυπήρια. Αιωνία ας είναι η μνήμη του».

Σε ανακοίνωσή του ο ΔΗΣΥ αναφέρει:

«Τη βαθιά μας θλίψη και συγκλονισμό εκφράζουμε για τον ξαφνικό θάνατο του 19χρονου φοιτητή μας στη Θεσσαλονίκη. Οι λέξεις αδυνατούν να εκφράσουν τον πόνο και το δυσαναπλήρωτο κενό που αφήνει η τραγική απώλεια ενός νεαρού παιδιού.

Οι προσευχές μας και οι σκέψεις μας είναι μαζί με την οικογένεια και τους αγαπημένους του σε αυτή τη δύσκολη στιγμή. Η ηγεσία, τα στελέχη και ο κόσμος του Δημοκρατικού Συναγερμού εκφράζουμε την αμέριστη συμπαράσταση και τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια».

Διαγραφές Φοιτητών: Ποιοι φοιτητές μπορούν να μπουν σε καθεστώς "Μερικής Φοίτησης" / ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr