Τραγωδία στη Λάρισα: Φοιτητής καταπλακώθηκε από τοίχο και σκοτώθηκε!

Τραγωδία στη Λάρισα: Φοιτητής καταπλακώθηκε από τοίχο και σκοτώθηκε

Τραγικό συμβάν στο κέντρο της Λάρισας το πρωί της Κυριακής. Φοιτητής 22χρονος ετών καταπλακώθηκε από τοίχο που κατέρρευσε σε παλαιό κτίσμα στο κέντρο της πόλης Λάρισας, κάτω από αδιευκρίνιστες ως στιγμής συνθήκες. Όταν έφτασε το ΕΚΑΒ, διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Διερευνώνται οι συνθήκες υπό τις οποίες έγινε η κατάρρευση. Πάντως το κτίσμα ήταν παλιό και ακατοίκητο. Παρότι βρισκόταν στο κέντρο της Λάρισας, είχε “σφραγισθεί” με μια παλιά καγκελόπορτα που ήταν ετοιμόρροπη κι αυτή. 


Πληροφορίες αναφέρουν (σύμφωνα με τα τοπικά μέσα) πως ο νεαρός φοιτητής και η παρέα του μόλις είχαν αποχωρήσει από μπαρ της περιοχής του κέντρου όπου διασκέδαζαν. Για άγνωστο λόγο ο 22χρονος κλώτσησε την παλαιά πόρτα του σπιτιού με αποτέλεσμα να καταρρεύσει μια σιδερένια κολώνα και μαζί κομμάτι του τοίχου και να τον καταπλακώσει, τραυματίζοντάς τον θανάσιμα.

Η υπόθεση βρίσκεται υπό αστυνομική διερεύνηση.

Γείτονας που μένει απέναντι από το ερειπωμένο σπίτι έκανε σχετικά και ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα, θεωρώντας ότι η παλιά οικία και κάθε ετοιμόρροπο σπίτι αποτελούν εν δυνάμει παγίδα για τους περαστικούς και πρέπει να μεριμνούν αναλόγως η πολιτεία και οι ιδιοκτήτες εγκαταλελειμμένων ακινήτων.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα. 

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr