ΑΕΝ Σύρου: Υποβολή αίτησης εξέτασης πτυχιακών εργασιών

ΑΕΝ Σύρου: Υποβολή αίτησης εξέτασης πτυχιακών εργασιών

Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού ΣύρουΣύμφωνα με την παρ. 4 του άρθρου 23 («Πτυχιακή Εργασία») του Κανονισμού Σπουδών των Α.Ε.Ν., «Σπουδαστής που επιθυμεί να υποστηρίξει την εργασία του, υποβάλλει αίτηση πριν από την εξεταστική περίοδο συνοδευόμενη από τέσσερα (4) αντίγραφα της πτυχιακής εργασίας θεωρημένη από τον διευθύνοντα καθηγητή με την ένδειξη ότι είναι ολοκληρωμένη».

Κατόπιν των ανωτέρω και ενόψει της εξεταστικής περιόδου Σεπτεμβρίου 2021, εφιστάται η προσοχή στα ακόλουθα για όσους σπουδαστές/στριες οφείλουν να εξεταστούν στην πτυχιακή εργασία τους:


1) Σε συνεννόηση με τους επιβλέποντες καθηγητές, θα πρέπει να ολοκληρώσουν εγκαίρως την πτυχιακή εργασία τους και να υποβάλλουν ηλεκτρονική αίτηση εξέτασής της (δείτε συνημμένο αρχείο) στο e-mail της Α.Ε.Ν./Σύρου (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.), συνοδευόμενη από το οριστικό κείμενο της πτυχιακής εργασίας τους σε ηλεκτρονική μορφή (pdf), υπό την προϋπόθεση ότι αυτή θα έχει ελεγχθεί από τον επιβλέποντα καθηγητή και θα έχει θεωρηθεί ολοκληρωμένη.

2) Η ολοκλήρωση των πτυχιακών εργασιών θα επιβεβαιώνεται από τους επιβλέποντες καθηγητές μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος το οποίο θα αποστέλλεται στη Διεύθυνση Σχολής για κάθε σπουδαστή/στρια ξεχωριστά, όποτε ολοκληρώνεται κάθε πτυχιακή εργασία.

3) Ως ημερομηνία κατάθεσης, θα λογίζεται η ημερομηνία υποβολής της ηλεκτρονικής αίτησης εξέτασης στο e-mail της Σχολής και αυτή η ημερομηνία θα αναγράφεται στην προβλεπόμενη θέση της δεύτερης σελίδας της πτυχιακής εργασίας.

Προθεσμία υποβολής αίτησης εξέτασης πτυχιακής εργασίας: έως την Παρασκευή 27 Αυγούστου 2021

4) Τα 4 αντίτυπα (1 έγχρωμο & 3 ασπρόμαυρα) θα πρέπει να αποστέλλονται άμεσα από τους σπουδαστές/στριες στη Γραμματεία της Διεύθυνσης Σχολής μέσω συστημένου Ταχυδρομείου ή εταιρείας ταχυμεταφορών (courier), προκειμένου να υπογράφονται από τον επιβλέποντα καθηγητή για την ολοκλήρωσή τους, ώστε οι σπουδαστές/στριες να αποκτήσουν δικαίωμα συμμετοχής στην εξεταστική περίοδο Σεπτεμβρίου 2021 για την εξέταση της πτυχιακής εργασίας τους.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Για όποιον σπουδαστή/στρια δεν υποβληθεί η ανωτέρω ηλεκτρονική αίτηση εμπρόθεσμα, η πτυχιακή εργασία του/της δεν θα εξεταστεί κατά την εξεταστική περίοδο Σεπτεμβρίου 2021.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση, παρακαλούνται οι σπουδαστές/στριες να επικοινωνούν τηλεφωνικά με την Γραμματεία της Διεύθυνσης Σχολής (22810-80222) σε εργάσιμες ημέρες και ώρες.

AITHSH_EXETASHS_PTYXIAKHS_ERGASIAS_1.pdf

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr