ΕΜΠ: Ανταποδοτική υποτροφία 6.000€ / Η ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

ΕΜΠ / Ανταποδοτική υποτροφία 6.000€ / Η ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

Ανταποδοτικές Υποτροφίες: Χορήγηση μιας ανταποδοτικής υποτροφίας στο πλαίσιο της Πράξης με τίτλο «REGALE: An Open Architecture to Equip Next Generation HPC Applications with Exascale Capabilities»

Ο ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΜΕΤΣΟΒΙΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΕΙ


την χορήγηση μιας ανταποδοτικής υποτροφίας στο πλαίσιο της Πράξης με τίτλο «REGALE: An Open Architecture to Equip Next Generation HPC Applications with Exascale Capabilities» (Κ.Α. 61-6002) στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο.

Ακολουθεί η Προκήρυξη.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ 

Στο πλαίσιο της υλοποίησης του Έργου «REGALE: An Open Architecture to Equip Next Generation HPC Applications with Exascale Capabilities» με κωδικό ΕΛΚΕ ΕΜΠ 61/6002, στο πλαίσιο του Προγράμματος «Χρηματοδότηση έργων Ε&Κ στο πλαίσιο του Προγράμματος Ε&Κ της Κοινής Επιχείρησης για την Ευρωπαϊκή Υπολογιστική Υψηλών Επιδόσεων (European High Performance Computing Joint Undertaking – EuroHPC JU)» που συγχρηματοδοτείται από το «EUROHPC JU» και «ΓΓΕΚ», ο Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου ανακοινώνει ότι ενδιαφέρεται να συνάψει συμβάσεις μίσθωσης έργου ιδιωτικού δικαίου για την παροχή έργου σύμφωνα με τους όρους που αναφέρονται στη συνέχεια της παρούσας πρόσκλησης.

ΘΕΣΕΙΣ

Στο πλαίσιο της παρούσας Πρόσκλησης προκηρύσσεται μια ανταποδοτική υποτροφία στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο μέσω σύναψης συμφωνητικού ανταποδοτικών υποτροφιών, στην οποία θα προσδιορίζεται.

Αναλυτική περιγραφή με τον αντίστοιχο κωδικό καθε ανταποδοτικής υποτροφίας παρατίθεται στον Πίνακα του Παραρτήματος. 

ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ

Το αντικείμενο του έργου των προσώπων που θα απασχοληθούν μέσω ανταποδοτικών υποτροφιών στο πλαίσιο της παρούσας Πρόσκλησης παρατίθεται στον Πίνακα του Παραρτήματος για κάθε θέση.

Πληρέστερη περιγραφή του αντικειμένου κάθε ανταποδοτικής υποτροφίας, καθώς και τα παραδοτέα που σχετίζονται με αυτή, θα αποτυπωθούν στα συμφωνητικά που θα συναφθούν ανάμεσα στον Ειδικό Λογαριασμό Κονδυλίων Έρευνας του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου και στα επιλεχθησόμενα πρόσωπα.

Η ορθή εκτέλεση και ο έλεγχος των παραδοτέων του έργου θα πιστοποιείται με βεβαίωση παραλαβής και καλής εκτέλεσης του έργου, η οποία θα υπογράφεται από τον Υπεύθυνο της Πράξης. 

ΑΜΟΙΒΕΣ

Το προβλεπόμενο συνολικό ποσό υποτροφίας προβλέπεται στο ποσό των

REGALE 20: 6,006.00 €

Οι ανταποδοτικές υποτροφίες θα καταβάλλονται από το ΕΜΠ υπό τον όρο της προηγούμενης καταβολής της χρηματοδότησης του έργου από τον χρηματοδότη στο ΕΜΠ.

ΧΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ

Η εκτιμώμενη χρονική διάρκεια των συμφωνητικών ανταποδοτικής υποτροφίας που θα συναφθούν ανάμεσα στον Ειδικό Λογαριασμό Κονδυλίων Έρευνας του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου και στα επιλεχθησόμενα πρόσωπα παρατίθεται στον Πίνακα του Παραρτήματος.

Οι ανταποδοτικές υποτροφίες δύνανται να ανανεωθούν ή να παραταθούν χωρίς περιορισμό μετά από απόφαση της Επιτροπής Ερευνών και Διαχείρισης του Ειδικού Λογαριασμού Κονδυλίων Έρευνας του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου και εφόσον υπάρχει η απαιτούμενη πίστωση στο έργο, χωρίς τη διενέργεια νέας Πρόσκλησης, μέχρι την ημερομηνία λήξης του έργου.

Ο εκτιμώμενος χρόνος έναρξης των έργων ορίζεται από την ολοκλήρωση της διαδικασίας επιλογής. 

ΤΟΠΟΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ

Ως τόπος υλοποίησης του έργου ορίζεται το ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΣΟΒΙΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ,

Ηρώων Πολυτεχνείου 9, Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου, Τ.Κ. 15780, Αθήνα.

ΠΡΟΣΟΝΤΑ

Θέση: Ένα άτομο – Ερευνητής – Πολιτικός Μηχανικός Κωδικός Ανταποδοτικής υποτροφίας: REGALE 20

Οι ενδιαφερόμενες/οι πρέπει να είναι Έλληνες πολίτες ή πολίτες των κρατών-μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης ή υπήκοοι τρίτων χωρών εφόσον είναι μόνιμοι κάτοικοι της χώρας και γνωρίζουν την ελληνική γλώσσα, και να διαθέτουν τα ακόλουθα προσόντα:

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ

  • Πτυχίο Μεταλλειολόγου - Μεταλλουργού Μηχανικού
  • Μεταπτυχιακό σε αντικείμενο σχετικό με την Υπολογιστική Μηχανική
  • Άδεια Ασκήσεως Επαγγέλματος Μηχανικού

Οι υποψήφιοι που δεν πληρούν τα απαιτούμενα προσόντα θα απορρίπτονται χωρίς εξέταση

ΕΠΙΘΥΜΗΤΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ

  • Εργασιακή Εμπειρία σε καθήκοντα ή έργα που σχετίζονται με την μοντελοποίηση κατασκευών και κατασκευών από σύνθετα υλικά
  • Δημοσιεύσεις σε επιστημονικά περιοδικά ή και ανακοινώσεις σε ελληνικά ή διεθνή συνέδρια που να σχετίζονται με την υπολογιστική μηχανική
  • Πολύ καλή γνώση αντικειμενοστραφούς προγραμματισμού και ανάπτυξης κώδικα
  • Γνώση της αγγλικής γλώσσας

ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ

Η επιλογή των υποψηφίων για κάθε θέση πραγματοποιείται μετά από βαθμολόγηση των υποβληθεισών αιτήσεων ως προς τα ακόλουθα κριτήρια:

 

Σε περίπτωση ισοβαθμίας μεταξύ δύο ή περισσοτέρων υποψηφίων μετά την τελική κατάταξη, θα επιλεγεί εκείνος που έχει συγκεντρώσει την υψηλότερη βαθμολογία στο σημαντικότερο κριτήριο. Τα κριτήρια αξιολόγησης ανάλογα με τη βαρύνουσα σημασία τους κατατάσσονται σε φθίνουσα σειρά ως εξής: Κριτήριο 1, Κριτήριο 3, Κριτήριο 2, Κριτήριο 4. Σε περίπτωση που η ισοβαθμία εξακολουθεί να υφίσταται, τότε η Επιτροπή Αξιολόγησης θα προβεί σε δημόσια κλήρωση για την τελική επιλογή μεταξύ των ισοβαθμούντων.

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να υποβάλουν έντυπη πρόταση (σύμφωνα με το συνημμένο υπόδειγμα-Παράρτημα ΙΙ) με πλήρη σφραγισμένο φάκελο, συνοδευόμενη από βιογραφικό σημείωμα και αντίγραφα τίτλων σπουδών (σύμφωνα με την ανάλυση της ακόλουθης παραγράφου), πιστοποιήσεων και βεβαιώσεων απασχόλησης, καθώς και οποιοδήποτε άλλο στοιχείο που θα τεκμηριώνει τα στοιχεία της έντυπης πρότασης. Επιπρόσθετα, οι υποψήφιοι θα πρέπει να καταθέσουν και οποιοδήποτε άλλο στοιχείο το οποίο μπορεί να συμβάλει στη διαμόρφωση ορθής κρίσης για τις γνώσεις, την εμπειρία, την προσωπικότητα και να βοηθήσει την επιτροπή επιλογής στη διαμόρφωση γνώμης για την καταλληλότητά τους.

Στο φάκελο υποβολής της πρότασης κάθε ενδιαφερόμενου θα πρέπει να εμπεριέχονται τα ακόλουθα στοιχεία:

    1. Αίτηση με αναφορά στον κωδικό της ανταποδοτικής υποτροφίας (σύμφωνα με το συνημμένο υπόδειγμα).
    2. Αναλυτικό Βιογραφικό Σημείωμα.
    3. Ευκρινή φωτοαντίγραφα τίτλων σπουδών.

α. Απλά και ευανάγνωστα αντίγραφα εάν πρόκειται για έκδοση από ελληνικό δημόσιο φορέα ή

β. Απλά και ευανάγνωστα αντίγραφα ιδιωτικών εγγράφων, εφόσον έχουν επικυρωθεί αρχικά από δικηγόρο, καθώς και ευκρινή φωτοαντίγραφα από τα πρωτότυπα όσων ιδιωτικών εγγράφων φέρουν θεώρηση από τις υπηρεσίες και τους φορείς που εμπίπτουν στη ρύθμιση Ν. 4250/2014 ή

γ. ευκρινή φωτοαντίγραφα αλλοδαπών εγγράφων, υπό την προϋπόθεση ότι τα έγγραφα αυτά έχουν επικυρωθεί πρωτίστως από δικηγόρο τα οποία θα συνοδεύονται από επίσημες μεταφράσεις.

4. Άλλα συνηγορούντα στοιχεία που επιθυμεί ο ενδιαφερόμενος και που θα αναφέρονται στο Βιογραφικό Σημείωμα (Προϋπηρεσία, Συστατικές Επιστολές κ.λ.π.). 

ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν τις αιτήσεις τους και όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά εντός δέκα (10) ημερολογιακών ημερών από τη δημοσίευση της παρούσας πρόσκλησης, δηλαδή το αργότερο μέχρι «23-11-2023».

Η υποβολή των αιτήσεων και των λοιπών δικαιολογητικών θα πρέπει να κατατεθούν στο Πρωτόκολλο του Ειδικού Λογαριασμού Κονδυλίων Έρευνας του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου σε κλειστό φάκελο είτε αυτοπροσώπως, είτε να υποβληθούν ταχυδρομικώς αποκλειστικά με συστημένη επιστολή, με εμπρόθεσμη κατάθεση μέχρι και την 23/11/2023 στην παρακάτω διεύθυνση:

ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΣΟΒΙΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ
ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ ΗΡΩΩΝ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ 9
157 80 ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥΠΟΛΗ ΖΩΓΡΑΦΟΥ

Στο Φάκελο θα πρέπει οπωσδήποτε να αναγράφεται:

  1. Η ένδειξη για το Έργο: «REGALE: An Open Architecture to Equip Next Generation HPC Applications with Exascale Capabilities», με Επιστημονικό Υπεύθυνο τον κ. Κ. Γιαννάκογλου.
  2. Ο αριθμός πρωτοκόλλου της Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος: 66802/14-11-2023 και ο κωδικός της ανταποδοτικής υποτροφίας.
  3. Το ονοματεπώνυμο του υποψηφίου και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας. 

Για περισσότερες πληροφορίες οι υποψήφιοι μπορούν να απευθύνονται στον κ. Παπαδόπουλο Βησ., τηλ. +30-210-772 4158, ώρες 11:00 – 13:00 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Αντικατάσταση της πρότασης ή διόρθωση αυτής ή συμπλήρωση τυχόν ελλειπόντων δικαιολογητικών επιτρέπεται μόνο μέχρι τη λήξη της προθεσμίας υποβολής των προτάσεων.

Προτάσεις, οι οποίες θα υποβληθούν μετά την ανωτέρω ημερομηνία και ώρα θα απορρίπτονται ως εκπρόθεσμες και δε θα αξιολογούνται. Ελλιπείς αιτήσεις και αιτήσεις χωρίς αναφορά σε κωδικό ανταποδοτικής υποτροφίας δε θα ληφθούν υπ’ όψιν. Προσόντα που αναφέρονται είτε στην πρόταση, είτε στο βιογραφικό σημείωμα, αλλά δεν τεκμηριώνονται με την υποβολή των αντιστοίχων δικαιολογητικών, δε θα ληφθούν υπ’ όψιν και δε θα μοριοδοτηθούν για την τελική κατάταξη των υποψηφίων.

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ

Οι υποψηφιότητες κάθε θέσης αξιολογούνται από Επιτροπή Αξιολόγησης, η οποία αποτελείται από 3 τακτικά και 3 αναπληρωματικά μέλη προερχόμενα από τα μέλη ΔΕΠ, ΕΕΠ, ΕΔΙΠ, ΕΤΕΠ του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου. Το ένα τακτικό μέλος είναι υποχρεωτικά ο Επιστημονικός Υπεύθυνος της Πράξης ως Πρόεδρος της Επιτροπής. Η Επιτροπή ορίζεται με Απόφαση της Επιτροπής Ερευνών και Διαχείρισης του Ειδικού Λογαριασμού Κονδυλίων Έρευνας του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου. Η Επιτροπή παραμένει ίδια καθ’ όλη τη διάρκεια κάθε έργου. Επί ποινή απορρίψεως της αίτησης, δεν επιτρέπεται τα μέλη της Επιτροπής Αξιολόγησης να έχουν σχέσεις συγγένειας έως γ΄ βαθμού εξ αίματος ή αγχιστείας ή συζύγου ή συμβίου με οποιονδήποτε υποψήφιο. Η εισήγηση της Επιτροπής προωθείται στην Επιτροπή Ερευνών και Διαχείρισης του Ειδικού Λογαριασμού Κονδυλίων Έρευνας του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ

Μετά την έγκρισή τους από την Επιτροπή Ερευνών και Διαχείρισης του Ειδικού Λογαριασμού Κονδυλίων Έρευνας του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου τα αποτελέσματα της αξιολόγησης αναρτώνται στην ιστοσελίδα του Ειδικού Λογαριασμού Κονδυλίων Έρευνας του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου «https://www.elke.ntua.gr/ανακοινώσεις/εκδήλωση- ενδιαφέροντος/» και στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ. 

ΥΠΟΒΟΛΗ ΕΝΣΤΑΣΕΩΝ

Οι υποψήφιοι που υπέβαλαν αίτημα στην παρούσα Πρόσκληση έχουν δικαίωμα :

  1. πρόσβασης στα στοιχεία του ατομικού φακέλου υποψηφιότητας και στα φύλλα αξιολόγησης - βαθμολόγησης των λοιπών υποψηφίων συνεργατών, σύμφωνα με το άρθρο 5 του Ν.2690/1999, μετά από γραπτή αίτησή τους που υποβάλλουν προς το Ειδικό Λογαριασμό Κονδυλίων Έρευνας του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου εντός 5 ημερολογιακών ημερών από την επόμενη της αναρτήσεως των αποτελεσμάτων και υπό τον όρο της τήρησης των προβλεπόμενων στο με Α.Π. Γ/ΕΞ/4163-1/6.7.2012 έγγραφο της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, ήτοι όταν συντρέχει στο πρόσωπο τους το έννομο συμφέρον της υπεράσπισης των δικαιωμάτων τους ενώπιον των αρμόδιων δικαστηρίων,
  2. υποβολής ένστασης κατά των αποτελεσμάτων της Πρόσκλησης στο διαδικτυακό τόπο του ΕΛΚΕ εντός προθεσμίας 5 ημερολογιακών ημερών από την επομένη της ανάρτησης των αποτελεσμάτων με έγγραφό τους προς την Επιτροπή Ενστάσεων του Ειδικού Λογαριασμού Κονδυλίων Έρευνας του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου.

Οι αιτήσεις ένστασης υποβάλλονται με έναν από τους παρακάτω τρόπους: αυτοπροσώπως, με εξουσιοδοτημένο πρόσωπο, μέσω ταχυδρομείου, μέσω ταχυμεταφορέα. Στους τελευταίους δύο τρόπους ως ημερομηνία υποβολής της αίτησης θεωρείται η ημερομηνία στη σφραγίδα του ταχυδρομείου/ταχυμεταφορέα. Αν η ημέρα εκπνοής της ανωτέρω προθεσμίας είναι μη εργάσιμη, η προθεσμία μεταφέρεται στην αμέσως επόμενη εργάσιμη ημέρα. Τυχόν ταχυδρομική αποστολή θα πρέπει να γίνεται με διαδικασία EXPRESS προς αποφυγή καθυστερήσεων. Εκπρόθεσμες αιτήσεις δε λαμβάνονται υπ’ όψιν και δεν εξετάζονται. Οι υποψήφιοι είναι υπεύθυνοι για την έγκαιρη υποβολή της αίτησής τους.

Αρμόδια να εξετάσει τις ενστάσεις είναι η Επιτροπή Ενστάσεων, η οποία αποτελείται από 3 τακτικά και 3 αναπληρωματικά μέλη, προερχόμενα από τα μέλη ΔΕΠ του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου. Δεν επιτρέπεται τα μέλη της Επιτροπής Ενστάσεων να έχουν

σχέσεις συγγένειας έως γ΄ βαθμού εξ αίματος ή αγχιστείας ή συζύγου ή συμβίου με οποιονδήποτε υποψήφιο. Η εισήγηση της Επιτροπής προωθείται στην Επιτροπή Ερευνών και Διαχείρισης του Ειδικού Λογαριασμού Κονδυλίων Έρευνας του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου. Δεν προβλέπεται δικαίωμα ένστασης ή ενδικοφανούς προσφυγής κατά της οριστική απόφασης της Επιτροπή Ερευνών και Διαχείρισης του Ειδικού Λογαριασμού Κονδυλίων Έρευνας του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου.

Τυχόν υποβολή ένστασης για μία (1) εκ των προκηρυσσομένων θέσεων δεν κωλύει την υπογραφή σύμβασης για τις υπόλοιπες.

ΛΟΙΠΟΙ ΟΡΟΙ 

  1. Η χορήγηση ανταποδοτικών υποτροφιών αναφέρεται σε συγχρηματοδοτούμενες πράξεις ΕΣΠΑ 2014-2020 και συνεπώς βαρύνει τον προϋπολογισμό τους
  2. Ειδική προϋπόθεση για Μεταδιδάκτορες: Ο δικαιούχος θα πρέπει για το διάστημα συμμετοχής του στο έργο να προσκομίσει βεβαίωση ασφάλισης ΕΦΚΑ.
  3. Η ανάθεση των έργων θα γίνει σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στην Πρόσκληση και την Απόφαση Ένταξης της Πράξης «REGALE: An Open Architecture to Equip Next Generation HPC Applications with Exascale Capabilities» και Κ.Α. ΕΛΚΕ 61/6002
  4. Σε περίπτωση που οι τίτλοι σπουδών (προπτυχιακοί ή/και μεταπτυχιακοί τίτλοι σπουδών) έχουν χορηγηθεί στην αλλοδαπή, θα πρέπει οι ενδιαφερόμενοι να προσκομίσουν μαζί με τους τίτλους τους, απλό αντίγραφο της πράξης αναγνώρισης από το ΔΙ.Κ.Α.Τ.Σ.Α. για την ισοτιμία ή ισοτιμία και αντιστοιχία του τίτλου καθώς και αντιστοιχία της βαθμολογικής κλίμακας αυτού με τη βαθμολογική κλίμακα των ημεδαπών τίτλων ή Πιστοποιητικό αναγνώρισης από το Διεπιστημονικό Οργανισμό Αναγνώρισης Τίτλων Ακαδημαϊκών και Πληροφόρησης (Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π) περί ισοτιμίας ή ισοτιμίας και αντιστοιχίας καθώς και αντιστοιχία της βαθμολογικής κλίμακας αυτών στη βαθμολογική κλίμακα των ημεδαπών τίτλων. Σε περίπτωση που από την πράξη ή το πιστοποιητικό αναγνώρισης δεν προκύπτει: α) το γνωστικό αντικείμενο, απαιτείται αντίγραφο βεβαίωση από το Εκπαιδευτικό Ίδρυμα που χορήγησε τον τίτλο, η οποία να καθορίζει το γνωστικό αντικείμενο, καθώς απλό αντίγραφο της επίσημης μετάφρασή της και β) η βαθμολογική αντιστοιχία ο υποψήφιος θα βαθμολογηθεί με την χαμηλότερη βαθμολογία της κατηγορίας.
  5. Καθ’ όλη τη διάρκεια της Πράξης ,και εφόσον προκύψει ανάγκη αντικατάστασης προσώπων που έχουν επιλεγεί σύμφωνα με την παρούσα Πρόσκληση, η αντικατάσταση θα πραγματοποιηθεί με την επιλογή -βάσει βαθμολογίας/μοριοδότησης- άλλου/ων υποψηφίου/ων από το συντεταγμένο πίνακα κατάταξης.
  6. Επισημαίνεται ότι η παρούσα Πρόσκληση δύναται σε κάθε στάδιο αυτής να ματαιωθεί, χωρίς έκαστος υποψήφιος να διατηρεί οιανδήποτε αξίωση έναντι του Ειδικού Λογαριασμού Κονδυλίων Έρευνας και του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου.
  7. Η συμμετοχή συνεπάγεται πλήρη αποδοχή των όρων της παρούσας Πρόκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος.
  8. H παρούσα Πρόσκληση θα δημοσιευτεί στην ιστοσελίδα του Ειδικού Λογαριασμού Κονδυλίων Έρευνας του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου
    https://www.elke.ntua.gr/ανακοινώσεις/εκδήλωση-ενδιαφέροντος/», στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ και όπου αλλού απαιτεί ο φορέας χρηματοδότησης.
  9. Στην περίπτωση της ταχυδρομικής αποστολής, ο Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου ουδεμία ευθύνη φέρει για τον χρόνο παραλαβής και την κατάσταση του φακέλου.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr