Διαδικτυακά τα μαθήματα και η εξεταστική στο Πολυτεχνείο Κρήτης / ΑΠΟΦΑΣΗ

Διαδικτυακά τα μαθήματα και η εξεταστική στο Πολυτεχνείο Κρήτης

Φοιτητικές Ειδήσεις: Απόφαση της Συγκλήτου του Πολυτεχνείου Κρήτης για την ολοκλήρωση των μαθημάτων του Χειμερινού εξαμήνου και τον τρόπο διενέργειας της εξεταστικής λόγω ασταμάτητων καταλήψεων.

Η Σύγκλητος του Πολυτεχνείου Κρήτης μετά από έκτακτη συνεδρίαση που πραγματοποίησε με θέμα την "ολοκλήρωση των μαθημάτων και την εξεταστική" αποφάσισε ότι η ολοκλήρωση των μαθημάτων και οι εξετάσεις των φοιτητών θα διεξαχθούν με διαδικτυακά μέσα (εξ αποστάσεως).


  • Την ενημερωτική σελίδα των φοιτητών του Πολυτεχνείου Κρήτης μπορείτε να την δείτε εδώ.

Η Απόφαση της Συγκλήτου

Τα «Φοιτητικά Νέα» σας παρουσιάζουν την απόφαση της Συγκλήτου:

Καθορισμός ημερομηνίας λήξης του χειμερινού εξαμήνου ακαδημαϊκού έτους 2023-2024

Η Σύγκλητος του Πολυτεχνείου Κρήτης στη συνεδρίασή της στις 30.01.2024 αποφασίζει να πραγματοποιηθούν διαδικτυακά οι διαλέξεις στα μαθήματα για τα οποία δεν έχουν συμπληρωθεί οι 13 εβδομάδες διδασκαλίας που απαιτούνται για την ολοκλήρωση του χειμερινού εξαμήνου.

Οι διαλέξεις και τα μαθήματα που απαιτούνται για την ολοκλήρωση του χειμερινού εξαμήνου θα διενεργηθούν από την Πέμπτη 01.02.2024 έως και τη Δευτέρα 05.02.2024 σύμφωνα με το πρόγραμμα που θα ανακοινώσοιυν οι Σχολές. 

Δυνατότητες σχετικά με την εξεταστική περίοδο χειμερινού εξαμήνου ακαδημαϊκού έτους 2023-2024

Η Σύγκλητος αποφασίζει την έναρξη της εξεταστικής με ηλεκτρονικά μέσα και ζητά απο τις Σχολές να ξεκινήσουν οι εξετάσεις στα μαθήματα όπου μπορεί να διασφαλιστεί η αδιαβλητότητα.

Με τα νέα δεδομένα που θα προκύψουν, η Σύγκλητος θα αποφασίσει για τις ημερομηνίες διενέργειας της εξεταστικής του χειμερινού εξαμήνου από την Τρίτη 06.02.2024 και μετά.

Διοικητική Λειτουργία των Σχολών από 31.01.2024 και έπειτα

Σε περίπτωση που το ίδρυμα παραμείνει κλειστό από την Τετάρτη 31 Ιανουαρίου και μετά, όλες οι εκκρεμείς εκπαιδευτικές διαδικασίες προπτυχιακών προγραμμάτων σπουδών του χειμερινού εξαμήνου, συμπεριλαμβανομένων των εξετάσεων διπλωματικών και βεβαιώσεων, θα διεκπεραιώνονται ηλεκτρονικά, κατόπιν αιτημάτων των ενδιαφερόμενων φοιτητών.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr