Ίδρυση τομέων στο Τμήμα Εικαστικών Τεχνών και Επιστημών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων

Ίδρυση τομέων στο Τμήμα Εικαστικών Τεχνών και Επιστημών της Τέχνης της Σχολής Καλών Τεχνών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων

Με την απόφαση υπ΄ αριθμ. 20799/20-7-2021 (ΦΕΚ Β΄ 3605/2021) του Πρύτανη του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων ιδρύονται τομείς στο Τμήμα Εικαστικών Τεχνών και Επιστημών της Τέχνης της Σχολής Καλών Τεχνών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, ως εξής:

Α. Τομέας των Εικαστικών, ο οποίος καλύπτει τα γνωστικά αντικείμενα: Ζωγραφική, Ελεύθερο Σχέδιο, Γλυπτική, Μάρμαρο, Χαρακτική, Εγκαταστάσεις, Σκηνογραφία, Αγιογραφία.


Β. Τομέας της Ιστορίας και Θεωρίας της Τέχνης, ο οποίος καλύπτει τα γνωστικά αντικείμενα: Ιστορία της Τέχνης, Ιστορίας της Αρχιτεκτονικής, Θεωρία της Τέχνης, Ανθρωπολογία της Τέχνης, Ιστορία του Κινηματογράφου, Θεωρία του Κινηματογράφου, Ο Μύθος στην Τέχνη και τον Κινηματογράφο, Επιμέλεια Εκθέσεων, Μουσειολογία, Μουσειολογία - Διαχείριση Πολιτισμικής Κληρονομιάς, Υλικός Πολιτισμός, Λαϊκή Τέχνη, Σχολική Παιδαγωγική, Ψυχολογία της Εκπαίδευσης, Διδακτική της Τέχνης, Μουσειοπαιδαγωγική.

Γ. Τομέας των Ψηφιακών Μορφών Τέχνης, ο οποίος καλύπτει τα γνωστικά αντικείμενα: Φωτογραφία, Πληροφορική για την Τέχνη, Ψηφιακές μορφές της Τέχνης, Τέχνη και Θεωρία του ψηφιακού κόσμου, Βιντεοτέχνη - Οπτικοακουστικά μέσα, Γραφιστική, Εικονογράφηση - αφίσα, Κινούμενο Σχέδιο, Σατιρικό Σκίτσο.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr