Υπό κατάληψη η Νομική Σχολή Αθηνών / Διαδικτυακά τα μαθήματα - Αναβλήθηκαν οι κατατακτήριες

Υπό κατάληψη η Νομική Σχολή Αθηνών / Διαδικτυακά τα μαθήματα - Αναβλήθηκαν οι κατατακτήριες

Καταλήψεις Πανεπιστημιακών Σχολών: Η Νομική Σχολή Αθηνών τελεί υπό κατάληψη από αργά το βράδυ της Τρίτης, λίγη ώρα μετά τη λήξη των επεισοδίων στο κέντρο της Αθήνας για τον θάνατο του 16χρονου Ρομά στη Θεσσαλονίκη, ο οποίος προήλθε από σφαίρα αστυνομικού κατά τη διάρκεια καταδίωξης.

ΝΕΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Νομική Αθηνών: Ξεκινούν και πάλι τα δια ζώσης μαθήματα / Αναβολή μαθημάτων τις ημέρες των κατατακτηρίων


Ομάδα ατόμων αμέσως μετά το τέλος της πορείας κατέλαβε το κτίριο της Νομικής Σχολής που στεγάζεται επί της οδού Σόλωνος στο Κολωνάκι.

Νωρίτερα την Τετάρτη κάποια άτομα έστησαν οδοφράγματα έξω από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΟΠΑ, πρώην ΑΣΟΕΕ) και δεν δίστασαν να πέταξουν και διάφορα αντικείμενα κατά αστυνομικών δυνάμεων, με αποτέλεσμα να διακοπεί η κυκλοφορία στην Πατησίων, η οποία έχει αποκατασταθεί έως αυτή την ώρα.

Διαδικτυακά τα μαθήματα

Με έκτακτη ανακοίνωσή της η Κοσμητεία της Νιμικής Σχολής Αθηνών, ενημερώνει ότι «Το Κεντρικό Κτίριο της Νομικής Σχολής (Μ.Θ.Ε.) θα παραμείνει κλειστό για λόγους ασφαλείας μέχρι νεοτέρας και δεν θα πραγματοποίεται η δια ζώσης διδασκαλία των μαθημάτων. Τα μαθήματα θα πραγματοποιούνται διαδικτυακά κατόπιν σχετικής ενημέρωσης από τους διδάσκοντες».

Αναβλήθηκαν οι κατατακτήριες

Επιπλέον, η Γραμματεία της Νομικής Σχολής ανακοίνωσε ότι «Οι προγραμματισμένες για 15,16 και 19 Δεκεμβρίου κατατακτήριες εξετάσεις αναβάλλονται εκτάκτως, λόγω κατάληψης της Νομικής Σχολής. Θα ακολουθήσει ανακοίνωση με τις νέες ημερομηνίες διεξαγωγής».

Επεισόδια σε ΟΠΑ και Νομική Σχολή Αθηνών / 25 προσαγωγές

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr