Θέση εργασίας στο ΕΑΠ με μηνιαίο μισθό 1.650€ και ετήσια σύμβαση / Η προκήρυξη - ΑΙΤΗΣΕΙΣ

Θέση εργασίας στο ΕΑΠ με μηνιαίο μισθό 1.650€ και ετήσια σύμβαση / Η προκήρυξη - ΑΙΤΗΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Ο Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας (Ε.Λ.Κ.Ε.) Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου (Ε.Α.Π.), προσκαλεί τους ενδιαφερόμενους να υποβάλουν εκδήλωση ενδιαφέροντος για την ανάθεση έργου, στο πλαίσιο του Έργου «Διοικητική και Τεχνική Υποστήριξη του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου» με κωδικό 80262/7η διαδικασία/2023, το οποίο υλοποιείται από τον ΕΛΚΕ του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου, με επιστημονικά υπεύθυνο τον Καθηγητή κ. Ιωάννη Καλαβρουζιώτη, ως εξής:


ΘΕΣΗ 1: Ένας Πτυχιούχος ΠΕ ή ΤΕ, με έδρα την Κομοτηνή

Υπό ανάθεση έργο:

Προβολή και διάχυση των δράσεων του ΕΑΠ στην Κομοτηνή

Αναλυτική περιγραφή υπό ανάθεση έργου ή/και περιγραφή παραδοτέων:

Διοικητική Υποστήριξη του παραρτήματος του ΕΑΠ στην Κομοτηνή. Προβολή των δράσεων του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου στην πόλη της Κομοτηνής, συμμετοχή σε τοπικές δράσεις πολιτιστικού περιεχομένου, προετοιμασία δελτίων τύπου κ.α.

Α1. ΠΡΟΣΟΝΤΑ

Απαραίτητα προσόντα

  • Πτυχίο ΠΕ ή ΤΕ
  • Αποδεδειγμένη Γνώση Η/Υ

Συνεκτιμώμενα προσόντα1

  • Αποδεδειγμένη επαγγελματική εμπειρία σε Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης
  • Αποδεδειγμένη επαγγελματική εμπειρία στη διοικητική υποστήριξη εξ αποστάσεως ΑΕΙ
  • Προσωπική συνέντευξη

Β1. ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ/ΜΟΝΑΔΕΣ

Κριτήρια

Βαθμολογία κριτηρίων

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ

 

1. Πτυχίο ΠΕ ή ΤΕ

On / Off

2. Αποδεδειγμένη γνώση Η/Υ

On / Off

 

ΣΥΝΕΚΤΙΜΩΜΕΝΑ

 

3. Αποδεδειγμένη επαγγελματική εμπειρία σε

Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης

Max 36 μονάδες (0,5 μονάδα για κάθε

μήνα εμπειρίας)

4. Αποδεδειγμένη επαγγελματική εμπειρία στην εξ αποστάσεως διοικητική υποστήριξη ΑΕΙ της

ημεδαπής

Max 12 μονάδες (1 μονάδα για κάθε μήνα εμπειρίας)

5. Προσωπική Συνέντευξη

Max 22 μονάδες

Μέγιστο σύνολο βαθμολόγησης προσόντων

70

 

Γ1. ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΣΥΜΒΑΣΗΣ

Διάρκεια σύμβασης: 12 μήνες από την υπογραφή της, με δυνατότητα ανανέωσης

Αμοιβή: Η συνολική αμοιβή καθορίζεται σύμφωνα με τον προϋπολογισμό και τις ανάγκες του Έργου και ανέρχεται στο ποσό έως 1.650,00€ μικτά μηνιαίως. Το εν λόγω ποσό περιλαμβάνει την αμοιβή του αναδόχου, πάσης φύσεως νόμιμες κρατήσεις, ασφαλιστικές εισφορές εργοδότη εφόσον ο ανάδοχος εμπίπτει στις διατάξεις του άρθρου 39, παρ.9 του Ν.4387/2016.

Οι ενδιαφερόμενοι (μόνο φυσικά πρόσωπα) υποβάλλουν τις αιτήσεις τους ΜΟΝΟ ηλεκτρονικά στην πλατφόρμα https://apps.eap.gr/elke (διαδικασία: 80262/7η διαδικασία/2023) εντός της αποκλειστικής προθεσμίας: 21/12/2023 (23:59).

ΥΠΟΒΟΛΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ:

Η αίτηση συμπληρώνεται αποκλειστικά στην πλατφόρμα και συνοδεύεται από τα ακόλουθα δικαιολογητικά αποκλειστικά σε μορφή pdf, με την εξής σειρά:

  1. Φωτοαντίγραφο Δελτίου Ταυτότητας ή Διαβατήριο ή Άδεια Παραμονής ή Ειδικό Δελτίο Αιτούντος Άσυλο
  2. Αναλυτικό Βιογραφικό Σημείωμα (στην ελληνική γλώσσα)
  3. Δικαιολογητικά που αποδεικνύουν τα Προσόντα του υποψηφίου:

(Α) Τίτλοι Σπουδών (σε περίπτωση που στους τίτλους σπουδών δεν αναγράφεται ο βαθμός πτυχίου σε αριθμητική κλίμακα, χρειάζεται οι ενδιαφερόμενοι να προσκομίσουν επιπλέον βεβαίωση του τμήματός τους ή πιστοποιητικό αναλυτικής βαθμολογίας, με σχετική αναγραφή αυτού).

(Β) Έγγραφα (π.χ. βεβαιώσεις, πιστοποιητικά, συμβάσεις, συμφωνητικά), τα οποία πρέπει να έχουν συνεχόμενη αρίθμηση ανά σελίδα

ως εξής - σύμφωνα με το ν.4250/2014:

  • Για όσα έχουν εκδοθεί από τις δημόσιες υπηρεσίες: «απλά, ευανάγνωστα φωτοαντίγραφα των εγγράφων αυτών»
  • Για τα ιδιωτικά έγγραφα: «απλά, ευανάγνωστα φωτοαντίγραφα ιδιωτικών εγγράφων, εφόσον τα έγγραφα αυτά έχουν επικυρωθεί αρχικά από δικηγόρο καθώς και ευκρινή φωτοαντίγραφα από τα πρωτότυπα όσων ιδιωτικών εγγράφων φέρουν θεώρηση από τις υπηρεσίες και τους φορείς που εμπίπτουν στη ρύθμιση». Είναι ωστόσο στη διακριτική ευχέρεια του φορέα να κάνει δεκτά ιδιωτικά έγγραφα σε απλά, ευανάγνωστα φωτοαντίγραφα.
  • Για αλλοδαπά έγγραφα: «ευκρινή φωτοαντίγραφα αλλοδαπών εγγράφων, υπό την προϋπόθεση ότι τα έγγραφα αυτά έχουν επικυρωθεί πρωτίστως από δικηγόρο»
    Επιπλέον, για τους τίτλους που έχουν αποκτηθεί στην αλλοδαπή: χρειάζεται να συνοδεύονται υποχρεωτικά από επίσημη μετάφραση και πράξη αναγνώρισης από ΔΙΚΑΤΣΑ ή ΔΟΑΤΑΠ
  • Για αλλοδαπούς ή ανιθαγενείς: «δεν απαιτείται άδεια εργασίας», από 26.10.2016 και εξής, υπό τις προϋποθέσεις που αναγράφονται στη με ΑΔΑ:7Τ8Ο4691Ω3-Δ26 αναρτημένη στη Δι@ύγεια εγκύκλιο του Ο.Α.Ε.Ε.
  • Για την υπεύθυνη δήλωση του ν.1599/1986: «καταργείται η υποβολή απλών αντιγράφων εγγράφων, συνοδευόμενων από την υπεύθυνη δήλωση του ν.1599/1986, στην οποία ο ενδιαφερόμενος βεβαίωνε την ακρίβεια των στοιχείων»
  • Για τα παραποιημένα ή πλαστά φωτοαντίγραφα: «στις περιπτώσεις προσκόμισης παραποιημένων ή πλαστών φωτοαντιγράφων όχι μόνο επιβάλλονται οι κυρώσεις του ν.1599/1986 ή άλλες ποινικές κυρώσεις, αλλά ανακαλείται αμέσως και η διοικητική ή άλλη πράξη, για την έκδοση της οποίας χρησιμοποιήθηκαν τα φωτοαντίγραφα αυτά».

Σχετικά δε με την υποβολή των ως άνω δικαιολογητικών, οι υποψήφιοι χρειάζεται να έχουν υπόψη τους τα εξής:

1. Η πιστοποίηση γνώσης χειρισμού Η/Υ αποδεικνύεται όπως ισχύει για τις προκηρύξεις του ΑΣΕΠ. Η γνώση χειρισμού ηλεκτρονικών υπολογιστών διαπιστώνεται με έναν από τους ορισθέντες από το ΑΣΕΠ τρόπους και υπό προϋποθέσεις που ορίζει το ΑΣΕΠ, ως ακολούθως:

α) Πιστοποιητικά Πληροφορικής ή γνώσης χειρισμού Η/Υ που εκδίδονται από φορείς, οι οποίοι πιστοποιούνται από τον Εθνικό Οργανισμό Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού (ΕΟΠΠΕΠ) [πρώην Οργανισμό Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (Ο.Ε.Ε.Κ.)],Οργανισμό Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, και Κατάρτισης (Ο.Ε.Ε.Κ.), ή έχουν εκδοθεί από τον ίδιο τον Ο.Ε.Ε.Κ. Γίνονται επίσης δεκτά τα ακόλουθα πιστοποιητικά γνώσης Η/Υ τα οποία χορηγήθηκαν από τους παρακάτω φορείς μέχρι και την ημερομηνία πιστοποίησής τους από τον Ο.Ε.Ε.Κ, με την εξής ονομασία: i.ECDL από την εταιρεία ECDL-GREEK COMPUTER SOCIETY-Ε.Π.Υ. ii.Cambridge International Examinations από UNIVERSITY OF CAMBRIDGE (εταιρεία VellumGlobal Educational Services). iii.IC3 ή MOS από CERTIPORT (Microsoft), εταιρεία Infotest (πρώην TECHNOPLUS) και iv. BTEC in ICT ή Online Award in ICT από LONDON LEARNING (εταιρεία ΙCT HellasΑ.Ε.).

β) Τίτλους σπουδών τριτοβάθμιας, μεταδευτεροβάθμιας ή δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, ειδικότητας Πληροφορικής ή γνώσης χειρισμού Η/Υ, όπως αυτοί αναφέρονται κατωτέρω.

γ) Τίτλους σπουδών, βασικούς ή/ και μεταπτυχιακούς Πανεπιστημιακής ή/και Τεχνολογικής εκπαίδευσης, από την αναλυτική βαθμολογία των οποίων προκύπτει ότι οι υποψήφιοι έχουν παρακολουθήσει τέσσερα τουλάχιστον μαθήματα, υποχρεωτικά ή κατ ́επιλογή, Πληροφορικής ή γνώσης χειρισμού Η/Υ. Καθένα από τα τέσσερα αυτά μαθήματα μπορεί να έχει πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο της απόκτησης τίτλου σπουδών είτε Πανεπιστημιακής (ΠΕ) είτε Τεχνολογικής (ΤΕ) Εκπαίδευσης είτε μεταπτυχιακού τίτλου είτε διδακτορικού διπλώματος και υπολογίζονται αθροιστικά. Οι υποψήφιοι της Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης αποδεικνύουν επαρκώς τη γνώση χειρισμού Η/Υ ακόμη και με μόνη την υποβολή βεβαιώσεων τμημάτων ΑΕΙ και ΤΕΙ με τις οποίες πιστοποιείται ότι παρακολούθησαν επιτυχώς, σε προπτυχιακό και μεταπτυχιακό επίπεδο, τέσσερα (4) εξαμηνιαία μαθήματα τα οποία κατά την εκτίμηση του τμήματος εμπίπτουν στην περιοχή της Πληροφορικής ή του χειρισμού Η/Υ.

δ) Γίνονται δεκτά επίσης πιστοποιητικά γνώσης πληροφορικής ή χειρισμού Η/Υ που χορηγούνται από φορείς της αλλοδαπής, υπό την προϋπόθεση ότι συνοδεύονται από σχετική απόφαση του Δ.Σ. του Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. περί της αντιστοίχισής τους.

2. Για απόδειξη εμπειρίας, ισχύουν τα εξής:

Α. Για μισθωτούς του δημόσιου και του ιδιωτικού τομέα

1. Βεβαίωση του οικείου ασφαλιστικού φορέα, από την οποία να προκύπτει η χρονική διάρκεια της ασφάλισης ή/και

2. Νόμιμα δικαιολογητικά από τα οποία να προκύπτει το αντικείμενο της απασχόλησης και το είδος της εμπειρίας ή η ιδιότητα του εργαζομένου (σύμβαση εργασίας ή/και πρόσληψη, ή/και βεβαίωση του εργοδότη με την περιγραφή των καθηκόντων, ή/και τιμολόγια παροχής υπηρεσιών.

Με τα παραπάνω έγγραφα θα δηλώνονται επακριβώς η χρονική διάρκεια και το είδος της εμπειρίας που ζητείται από την πρόσκληση καθώς και τα στοιχεία του εργοδότη π.χ. φυσικό πρόσωπο ή επωνυμία της επιχείρησης αν πρόκειται για νομικό πρόσωπο ή άλλη βεβαίωση κλπ. Οι μισθωτοί του δημόσιου τομέα μπορούν, εναλλακτικά, αντί της βεβαίωσης του ασφαλιστικού φορέα, να προσκομίσουν βεβαίωση του οικείου φορέα του δημόσιου τομέα, από την οποία να προκύπτει το είδος και η χρονική διάρκεια της εμπειρίας.

Β. Για ελεύθερους επαγγελματίες (με σύμβαση έργου, τιμολόγια παροχής υπηρεσιών ή τίτλο κτήσης)

1. Βεβαίωση του οικείου ασφαλιστικού φορέα, στην οποία να προκύπτει η χρονική διάρκεια της ασφάλισης ή/και

2. Νόμιμα δικαιολογητικά (συμβάσεις ή/και τιμολόγια παροχής υπηρεσιών ή/και έναρξη δραστηριότητας ή/και βεβαίωση εργοδότη ή άλλη βεβαίωση, από τα οποία να προκύπτει η χρονική διάρκεια ασφάλισης για το είδος της εμπειρίας, που ζητείται από την πρόσκληση.

Διευκρινίζεται ότι τα αποδεικτικά των προσόντων των ενδιαφερομένων αρκεί να είναι ευανάγνωστα αντίγραφα των πρωτοτύπων εγγράφων, σύμφωνα με τη διάταξη του άρθρου 1 του Ν. 4250/14 και ότι η υπηρεσία δύναται να προβεί σε δειγματοληπτικό έλεγχό τους σύμφωνα με την παράγραφο 2β του άρθρου 1 του Ν. 4250/14.

ΥΠΟΒΟΛΗ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ:

Σχετικά με την υποβολή αίτησης, διευκρινίζονται τα εξής:

  1. Η υποβολή αίτησης συνεπάγεται την ανεπιφύλακτη αποδοχή των όρων της παρούσης πρόσκλησης από τον εκάστοτε υποψήφιο
  2. Η ορθή συμπλήρωση της αίτησης και η μη παράλειψη όλων των στοιχείων και δικαιολογητικών που απαιτούνται είναι αποκλειστική ευθύνη του υποψηφίου
  3. Οι εκπρόθεσμες αιτήσεις δε θα ληφθούν υπόψη από τον ΕΛΚΕ
  4. Ο ΕΛΚΕ δύναται να προβεί σε δειγματοληπτικό έλεγχο των κατατεθέντων φωτοαντιγράφων, σύμφωνα με την παρ. 2β του άρθρου 1 του ν.4250/2014.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ:

Η Επιτροπή Αξιολόγησης προχωρά σε αντιστοίχιση των απαραίτητων και των συνεκτιμώμενων προσόντων με τα προσόντα καθενός εκ των υποψηφίων που κατέθεσαν παραδεκτά την πρότασή τους. Η αντιστοίχιση και η βαθμολόγηση των προσόντων των υποψηφίων σύμφωνα με τα οριζόμενα στην Πρόσκληση πρέπει να είναι σαφής και τεκμηριωμένη. Σημειώνεται ότι επιπλέον προσόντα από αυτά που αναφέρονται στην Πρόσκληση δεν λαμβάνονται υπόψη, εκτός αν η ίδια η Πρόσκληση ορίζει διαφορετικά.

Σε περίπτωση ισοβαθμίας η Επιτροπή Αξιολόγησης θα προβεί σε δημόσια κλήρωση για την τελική επιλογή μεταξύ των ισοβαθμούντων.

Η Επιτροπή Ερευνών, κατόπιν εισήγησης της αρμόδιας Τριμελούς Επιτροπής Αξιολόγησης, είναι το αποφασιστικό όργανο ως προς την επιλογή του καταλληλότερου προσώπου και ως προς την έγκριση των συμβάσεων ανάθεσης έργου.

Σε περίπτωση παραίτησης ή έκπτωσης του επιλεγέντος υποψηφίου ή πρόωρης λύσης της σύμβασης, δύναται να επιλέγεται ο επόμενος υποψήφιος, σύμφωνα με τον πίνακα κατάταξης που θα συνταχθεί.

Η σύμβαση λύεται μετά από γραπτή προειδοποιητική επιστολή προς τον ανάδοχο όπου θα επισημαίνονται οι λόγοι απόκλισης, παρέχοντάς του εύλογο χρόνο συμμόρφωσης.

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ:

ΘΕΣΗ 1: Η προσωπική συνέντευξη θα πραγματοποιηθεί κατόπιν αποδεδειγμένης ειδοποίησης των υποψηφίων από την Επιτροπή Αξιολόγησης.

Στη συνέντευξη θα αξιολογηθούν το γνωστικό υπόβαθρο, η εργασιακή προϋπηρεσία, η συνάφεια της με το εν λόγω έργο, η ικανότητα επικοινωνίας, συνεργασίας και ομαδικής εργασίας, η διοικητική και οργανωτική ικανότητα, η πρωτοβουλία, η ανάληψη ευθυνών, η αποτελεσματικότητα και η προσωπικότητα του υποψηφίου.

ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ:

Υποψήφιος που επιθυμεί να υποβάλει ένσταση κατά του Προσωρινού Πίνακα Αποτελεσμάτων, δικαιούται να προσφύγει ενώπιον της Επιτροπής Ενστάσεων εντός αποκλειστικής προθεσμίας πέντε (5) ημερολογιακών ημερών από την επόμενη της ανάρτησης της απόφασης της Επιτροπής Ερευνών στην ιστοσελίδα του ΕΛΚΕ, σύμφωνα με την παρ. 2 του άρθρου 245 του ν. 4957/2022. Η ένσταση υποβάλλεται στο email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και εξετάζεται από την Επιτροπή Ενστάσεων, η οποία ορίζεται σύμφωνα με το άρθρο 245 του ν. 4957/2022. Δεν επιτρέπεται ένσταση για λόγους που αφορούν στη συνέντευξη.

Οι υποψήφιοι έχουν δικαίωμα πρόσβασης στα έγγραφά τους καθώς και σε αυτά των συνυποψηφίων τους, κατόπιν γραπτής τους αίτησης και υπό τις προϋποθέσεις του αρ. 5 του Ν.2690/1999 (ΦΕΚ Α΄45/9.3.1999) αποκλειστικώς και καθ΄ όλη τη διάρκεια της προθεσμίας της ως άνω ένστασης.

Μετά την έκδοση απόφασης επί των ενστάσεων, η Επιτροπή Ερευνών και Διαχείρισης του ΕΛΚΕ/ΕΑΠ εγκρίνει τον οριστικό πίνακα αποτελεσμάτων ο οποίος και δημοσιεύεται στη Διαύγεια, στην ιστοσελίδα του ΕΛΚΕ/ΕΑΠ και όπου αλλού απαιτεί ο φορέας χρηματοδότησης του έργου.

ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ:

Η παρούσα θα αναρτηθεί στον ιστότοπο:

elke.eap.gr =>Νέα,

στον οποίο οι υποψήφιοι χρειάζεται να ανατρέχουν, προκειμένου για την παρακολούθηση των αναρτήσεων σχετικά με την εξέλιξη της διαδικασίας:

  • πρόσκληση ΕΛΚΕ για την υποβολή αιτήσεων
  • απόφαση Επιτροπής Ερευνών σχετικά με την έγκριση του πρακτικού επιλογής.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:

Δίνονται τα στοιχεία επικοινωνίας:

  • σχετικά με την πρόσκληση =>ΕΛΚΕ, τηλέφωνο: 2610-367673/4, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • σχετικά με τυχόν τεχνικά προβλήματα =>ΤΕΕ, Ομάδα Τεχνικής Υποστήριξης, τηλέφωνο: 2610-367900, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. .

ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ:

1. Κατά την διάρκεια της παρούσας προσκλήσεως, ο Αναθέτων θα συγκεντρώνει, όπως ο νόμος κάθε φορά θα ορίζει, τις απαραίτητες προσωπικές πληροφορίες που ενδεικτικά περιλαμβάνουν προσωπικά στοιχεία (πχ όνομα, επίθετο, ημερομηνία και τόπο γέννησης, κλπ), απαιτούμενα στοιχεία σύμφωνα με την νομοθεσία περί μετανάστευσης (πχ άδεια διαμονής ή εργασίας), πληροφορίες για τυπικά προσόντα, φορολογικά στοιχεία καθώς και κάθε άλλη πληροφορία ή στοιχείο που είναι απαραίτητο για την παρούσα πρόσκληση και χορηγεί ο υποψήφιος. Όλες οι ανωτέρω περιγραφόμενες πληροφορίες αναφέρονται ως «Προσωπικές Πληροφορίες».

2. Ο Αναθέτων θα χρησιμοποιεί τις Προσωπικές Πληροφορίες, προκειμένου ενδεικτικά να μεριμνά για τη σύνταξη των απαιτούμενων εγγράφων σε σχέση με το αναφερόμενο έργο και πρόσκληση κ.ο.κ. και θα χρειαστεί να διαθέσει κάποιες προσωπικές πληροφορίες σε τρίτα πρόσωπα, υπαλλήλους του ή συνεργαζόμενους με αυτόν (αναθέτοντα) όπως ενδεικτικά λογιστές, ελεγκτές, τρίτα πρόσωπα που απασχολούνται στο έργο.

3. Ο Αναθέτων δεν θα χρησιμοποιήσει τις Προσωπικές Πληροφορίες για άλλο σκοπό, που θα είναι ασύμβατος με τους σκοπούς που υπογραμμίστηκαν ανωτέρω, εκτός αν το επιτρέπει ο υποψήφιος ή απαιτείται ή επιτρέπεται από τον νόμο.

4. Ο Αναθέτων θα πάρει όλα τα απαραίτητα νόμιμα, οργανωτικά και τεχνικά μέτρα για την προστασία των Προσωπικών Πληροφοριών που προβλέπει η σχετική με το απόρρητο και την προστασία των προσωπικών δεδομένων νομοθεσία. Οι αποδέκτες των Προσωπικών Πληροφοριών έχουν ενημερωθεί ότι οι Προσωπικές Πληροφορίες μπορούν να χρησιμοποιηθούν μόνο σύμφωνα με τις συγκεκριμένες προϋποθέσεις.

5. Ο Υποψήφιος συναινεί στη συλλογή, χρήση, μεταφορά και διανομή των Προσωπικών Πληροφοριών, όπως περιγράφεται ανωτέρω και σε περίπτωση που διαφωνήσει στο μέλλον θα γνωστοποιήσει εγγράφως στον Αναθέτοντα τη διαφωνία του αυτή. Πιο συγκεκριμένα, ο υποψήφιος δηλώνει τα εξής:

  • Ότι με πλήρη επίγνωση, βασιζόμενος/η στην ελεύθερη και ανεμπόδιστη απόφασή του, συμφωνεί, συναινεί και παρέχει τη ρητή συγκατάθεσή του για την εκ μέρους του αναθέτοντος συλλογή, τήρηση σε ηλεκτρονικό ή μη αρχείο και επεξεργασία προσωπικών του δεδομένων, συμπεριλαμβανομένων και των ειδικών κατηγοριών δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα (ευαίσθητα δεδομένα), τα οποία έχουν συλλεγεί και βρίσκονται στην κατοχή του ή θα συλλεγούν στο μέλλον για επεξεργασία.
  • Συγκατατίθεται, συναινεί και αναγνωρίζει ως νόμιμη την επεξεργασία προσωπικών του δεδομένων, συμπεριλαμβανομένων και των ειδικών κατηγοριών δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα (ευαίσθητα δεδομένα), καθόσον αυτά είναι απαραίτητα και σχετίζονται με τη διαφύλαξη ζωτικών συμφερόντων του.
  • Ότι προ και δια της υπογραφής της παρούσας έλαβε γνώση από τον αναθέτοντα των ειδικότερων δικαιωμάτων που του παρέχει ο ως άνω Κανονισμός (ΕΕ) 2016/679 (ΓΚΠΔ) και ο Ν. 4624/2019 και ειδικότερα:
  • Του δικαιώματος πληροφόρησης και λήψης επιβεβαίωσης για το εάν τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα που τον αφορούν, τα οποία βρίσκονται στην κατοχή του, υφίστανται επεξεργασία, εντός μηνός από την εκ μέρους του υποβολή σχετικής αιτήσεως προς τον αναθέτοντα.
  • Του δικαιώματος πρόσβασής του στα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα που τον αφορούν και ειδικώς σε πληροφορίες αναφορικά με τους σκοπούς της επεξεργασίας αυτών.
  • Του δικαιώματος προηγούμενης ενημέρωσής του και συγκατάθεσής του για την κοινοποίηση/διαβίβαση δεδομένων του προς οποιονδήποτε πιθανό αποδέκτη αυτών
  • Του δικαιώματος του για την υποβολή αιτήματος διόρθωσης ή διαγραφής δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα ή περιορισμό της επεξεργασίας αυτών.
  • Του δικαιώματός του λήψης αντιγράφων, ακόμα και σε ηλεκτρονική μορφή, των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που υποβάλλονται σε επεξεργασία.
  • Του γεγονότος ότι τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα που τον αφορούν, θα τηρηθούν και αποθηκευθούν για ορισμένο χρονικό διάστημα, σχετιζόμενο με τους σκοπούς επεξεργασίας αυτών αποκλειστικά και μόνο κατά τη διάρκεια ισχύος της παρούσας προσκλήσεως.
  • Του δικαιώματός του να αντιταχθεί στο μέλλον στην επεξεργασία προσωπικών δεδομένων που τον αφορούν από τον υπεύθυνο επεξεργασίας του αναθέτοντος.
  • Του δικαιώματός του να ανακαλέσει την παρούσα συγκατάθεση, ανά πάσα στιγμή.
  • Του δικαιώματός του να υποβάλλει καταγγελία στην Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, ως εποπτική αρχή του υπευθύνου επεξεργασίας, εφόσον κρίνει ότι υφίσταται παραβίαση των δικαιωμάτων του.
  • Επιπλέον, ΔΗΛΩΝΕΙ ρητά και ανεπιφύλακτα ότι έχει κατανοήσει τη σημασία της εκ μέρους του χορηγούμενης συγκατάθεσης περί επεξεργασίας προσωπικών του δεδομένων και συναινεί ανεπιφύλακτα στη συλλογή, επεξεργασία, διαχείριση, διατήρηση και αρχειοθέτηση αυτών εκ μέρους του υπευθύνου επεξεργασίας του αναθέτοντος.

1 Προσόντα που θα συνεκτιμηθούν αλλά δεν θα αποτελέσουν λόγο απόρριψης μιας πρότασης που δεν τα περιλαμβάνει


Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr