ΕΑΠ: Ενημέρωση για τις επερχόμενες απονομές των Μεταπτυχιακών Τίτλων

Ενημέρωση σχετικά με τη διεξαγωγή των τελετών απονομής Μεταπτυχιακών Τίτλων Ειδίκευσης (30 Σεπτεμβρίου & 1 Οκτωβρίου 2023) στην Πάτρα

Ελληνικό Ανοικτό ΠανεπιστήμιοΤο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο ενημερώνει την Πανεπιστημιακή Κοινότητα ότι την 30η Σεπτεμβρίου και την 1η Οκτωβρίου 2023 θα διεξαχθούν στην Πάτρα οι τελετές απονομής Μεταπτυχιακών Τίτλων Ειδίκευσης για τους αποφοίτους:

Α) που ολοκλήρωσαν τις σπουδές τους κατά το χειμερινό εξάμηνο του ακαδημαϊκού έτος 2022-2023, σε Προγράμματα Σπουδών με Θ.Ε. εξαμηνιαίας διάρκειας.


Β) που ολοκλήρωσαν τις σπουδές τους κατά τις παρουσιάσεις Διπλωματικών Εργασιών της περιόδου Μαΐου 2023, σε Προγράμματα Σπουδών με Θ.Ε. ετήσια διάρκειας.

Από την, Παρασκευή, 4 Αυγούστου 2023 έως και την Παρασκευή, 25 Αυγούστου 2023 θα πρέπει να υποβάλετε τη δήλωσή σας στην πλατφόρμα https://dev.eap.gr, πραγματοποιώντας σύνδεση με τους ακαδημαϊκούς σας κωδικούς.

Συγκεκριμένα, δίνεται η δυνατότητα των εξής δύο επιλογών:

  • Παρουσίας στις δια ζώσης τελετές
  • Μη παρουσίας στις δια ζώσης τελετές, αλλά εξ αποστάσεως συμμετοχή στις τελετές, όπου θα μεταδοθούν και διαδικτυακά μέσω live streaming

Παράλληλα το ΕΑΠ σημείωνει τα ακόλουθα:

  • Για όσους απόφοιτους επιλέξουν την εξ αποστάσεως συμμετοχή τους στις τελετές με διαδικτυακή παρακολούθησή τους, μετά την ολοκλήρωση των τελετών θα ακολουθήσει η αποστολή των τίτλων Σπουδών τους με εταιρία ταχυμεταφορών και χρέωση του ΕΑΠ, στη διεύθυνση αλληλογραφίας που έχετε δηλώσει στο Πανεπιστήμιο.
  • Σε περίπτωση που δεν προβείτε σε υποβολή δήλωσης της επιθυμίας σας για παρουσία ή μη στις τελετές, εντός του διαθέσιμου χρονικού περιθωρίου (έως και 25/08/2023), η συμμετοχή σας στις τελετές θα πραγματοποιηθεί αποκλειστικά εξ αποστάσεως μέσω συνδέσμου live streaming, ο οποίος θα σας κοινοποιηθεί σε επόμενη ενημέρωσή μας. Οι τίτλοι Σπουδών σας θα αποσταλούν, με εταιρία ταχυμεταφορών και χρέωση του ΕΑΠ, στη διεύθυνση αλληλογραφίας που έχετε δηλώσει στο Πανεπιστήμιο.
  • Το επόμενο διάστημα (Σεπτέμβριος) θα καταρτιστεί το αναλυτικό πρόγραμμα των τελετών, το οποίο θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του ΕΑΠ και θα σας αποσταλεί με ηλεκτρονική αλληλογραφία.

Επιπρόσθετα το ΕΑΠ ενημερώνει πως, με αφορμή τις τελετές απονομής Μεταπτυχιακών Τίτλων Ειδίκευσης, το Πανεπιστήμιο θα διοργανώσει μουσική εκδήλωση στον αίθριο χώρο του στις 30 Σεπτεμβρίου μετά την ολοκλήρωση των τελετών, για την οποία θα ενημερωθείτε με νέο μήνυμα. Θερμά συγχαρητήρια σε όλες και όλους τους αποφοιτήσαντες και καλή σταδιοδρομία!

Η περίοδος που θα παραμείνει κλειστό το ΕΑΠ

Το ΕΑΠ επεκτείνει τις κτιριακές του εγκαταστάσεις / ΣΧΕΔΙΑΓΡΑΜΜΑ

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr