Πέταξαν φυλλάδια στο σπίτι του Υπουργού Παιδείας / "Δεν φοβόμαστε τίποτα, δεν φοβάμαι τίποτα, δεν εκβιαζόμαστε"

Πέταξαν φυλλάδια στο σπίτι του Υπουργού Παιδείας / "Δεν φοβόμαστε τίποτα, δεν φοβάμαι τίποτα, δεν εκβιαζόμαστε" λέει ο ίδιος

Ομάδα 30 ατόμων, μέλη του Ρουβίκωνα, πέταξε φυλλάδια στο σπίτι του υπουργού Παιδείας, Κυριάκου Πιερρακάκη, το βράδυ της Πέμπτης (7/3) όπως ανακοίνωσε ο ίδιος από την ολομέλεια της Βουλής.

Οπως είπε χαρακτηριστικά: «Ενημερώθηκα προ ολίγου από την οικογένειά μου, ότι περίπου 30 άτομα εμφανίστηκαν μπροστά από το σπίτι μας και άφησαν μια σειρά από φυλλάδια τόσο έξω όσο και μέσα στο σπίτι κι αυτό επέλεξαν να το κάνουν όχι στο υπουργείο ή στο γραφείο μου, αλλά στο σπίτι και θα έλεγα ότι αυτό αντανακλά ποιοι είναι θιασώτες της πολιτικής βίας και εχθροί της δημοκρατίας».


Δείτε βίντεο από τις δηλώσεις του υπουργού:

«Δεν φοβόμαστε τίποτα, δεν φοβάμαι τίποτα, δεν εκβιαζόμαστε» πρόσθεσε και κατέληξε ζητώντας την καταδίκη των άλλων κομμάτων γι' αυτή την ενέργεια. Λίγο μετά, ο υπουργός Παιδείας αποχωρησε από τη Βουλή ώστε να μεταβεί στο σπίτι του.

Ο Ρουβίκωνας με ανάρτησή του έκανε γνωστή την επίθεση των μελών του με φυλλάδια στο σπίτι του υπουργού Παιδείας.

Μαρινάκης: Δεν εκβιαζόμαστε, το νομοσχέδιο θα ψηφιστεί

«Δεν εκβιαζόμαστε» ήταν το μήνυμα του κυβερνητικού εκπροσώπου, Παύλου Μαρινάκη, αφότου μέλη του Ρουβίκωνα πέταξαν φυλλάδια στο σπίτι του υπουργού Παιδείας.

«Μια ημέρα πριν την ψήφιση ενός εμβληματικού νομοσχεδίου για την τριτοβάθμια εκπαίδευση, γνωστοί θρασύδειλοι επιτέθηκαν στο σπίτι του Υπουργού Παιδείας, εκεί δηλαδή που μένει η οικογένειά του, η σύζυγός του, τα ανήλικα παιδιά του. Δεν εκβιαζόμαστε» ανέφερε χαρακτηριστικά σε ανάρτησή του ο Παύλος Μαρινάκης. «Το νομοσχέδιο θα ψηφιστεί και η χώρα θα συνεχίσει να πηγαίνει μπροστά, όσο και αν θλιβερές μειοψηφίες προσπαθούν να την κρατήσουν πίσω».

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr