Στρατιωτικές Σχολές 2023: Ανακοίνωση ΠΙΝΑΚΩΝ υποψηφίων µε ελλιπή δικαιολογητικά

Στρατιωτικές Σχολές 2023: Ανακοίνωση πίνακα υποψηφίων µε ελλιπή δικαιολογητικά

Στρατιωτικές Σχολές: Ανακοινώσεις πινάκων υποψηφίων µε ελλιπή δικαιολογητικά για την εισαγωγή στις Στρατιωτικές Σχολές. Πριν από τρεις ημέρες έληξε η προθεσμία για την κατάθεση αιτήσεων για τους υποψήφιους που θέλουν να εισαχθούν στις Στρατιωτικές σχολές. Συγκεκριμένα, την Παρασκευή, 10  Φεβρουαρίου 2023 ήταν η τελευταία μέρα κατάθεσης και όπως προκύπτει από τα στοιχεία η συμμετοχή έσπασε κάθε ρεκόρ. Ειδικότερα, από τα πρώτα στοιχεία φαίνεται ότι έγιναν πάνω από 11.500 δηλώσεις υποψηφίων. Αν θέλετε να ενημερωθείτε πρώτοι (μόλις γνωστοποιηθούν τα ονόματα των υποψηφίων που θα συμμετάσχουν στις Προκαταρκτικές εξετάσεις) πατήστε εδώ.

Κατάσταση Διαγωνισμού Επιλογής Σπουδαστών/τριών Ανωτάτων Στρατιωτικών Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων (ΑΣΕΙ) [Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων (ΣΣΕ), Σχολή Ναυτικών Δοκίμων (ΣΝΔ), Σχολή Ικάρων (ΣΙ)], Στρατιωτικής Σχολής Αξιωματικών Σωμάτων (ΣΣΑΣ), Σχολής Αξιωματικών Νοσηλευτικής (ΣΑΝ), και Ανωτέρων Στρατιωτικών Σχολών Υπαξιωματικών (ΑΣΣΥ) [Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών (ΣΜΥ), Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών Ναυτικού (ΣΜΥΝ) και Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών Αεροπορίας (ΣΜΥΑ)], Ακαδημαϊκού Έτους 2023- 24 με ΕΛΛΙΠΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ.


Δείτε πιο κάτω τους πίνακες των υποψηφίων µε ελλιπή δικαιολογητικά μέσα από τις ανακοινώσεις:

1. Ενημέρωση από την Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών

2. Ενημέρωση από τη Διοίκηση Αεροπορικής Εκπαίδευσης

3. Ενημέρωση από την Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων

4. Ενημέρωση από την Σχολή Ναυτικών Δοκίμων

ΠΡΟΣΟΧΗ: Το παρόν άρθρο στα «Φοιτητικά Νέα» ενημερώνεται με κάθε νεότερη ενημέρωση κάθε Σχολής!

Την ενημερωτική σελίδα για τις Στρατιωτικές Σχολές μπορείτε να την δείτε εδώ.

1. Ενημέρωση από την Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών

ΣΜΥ: Κατάσταση Υποψήφιων με Ελλιπή Στοιχεία-Δικαιολογητικά

Ανακοινώθηκε από τη Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών (ΣΜΥ) η κατάσταση των υποψηφίων ακαδημαϊκού έτους 2023 – 2024 των ΑΣΕΙ–ΑΣΣΥ που υπέβαλαν αίτηση στη Σχολή και έχουν ελλιπή στοιχεία-δικαιολογητικά.

Μπορείτε να δείτε την κατάσταση πιο κάτω.

Σημαντικές Παρατήρησεις:

Τα ελλιπή στοιχεία – δικαιολογητικά θα πρέπει να έχουν αποσταλεί στη Σχολή μέχρι Παρασκευή 24 Φεβ 23 και ώρα 24:00 στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.. Τα δικαιολογητικά θα πρέπει να είναι σε μορφή pdf και έως 2 MB ανά αρχείο.

Για περαιτέρω πληροφορίες – διευκρινίσεις, όσον αφορά τη συμπλήρωση των ελλείψεων, μπορείτε να απευθύνεστε στη ΣΜΥ/Τμήμα Εισαγωγικών Εξετάσεων – Μελετών, στα τηλέφωνα:

  • 2431038635
  • 2431038637
  • 2431039632

Κατάσταση Υποψήφιων Ακαδημ. Έτους 2023-2024 με Ελλιπή Στοιχεία-Δικαιολογητικά.

 

2. Ενημέρωση από τη Διοίκηση Αεροπορικής Εκπαίδευσης

Κατάσταση Υποψηφίων Διαγωνισμού ΑΣΕΙ-ΑΣΣΥ Ακαδημαϊκού Έτους 2023-2024 με Ελλείποντα–Ελλιπή Δικαιολογητικά

Ανακοινώνεται πιο κάτω ο πίνακας με την κατάσταση υποψηφίων διαγωνισμού επιλογής ΑΣΕΙ και ΑΣΣΥ, ακαδημαϊκού έτους 2023-2024 με ελλιπή δικαιολογητικά.

  1. Την κατάσταση μπορείτε να την δείτε πιο κάτω
  2. Η υποβολή των δικαιολογητικών γίνεται αποκλειστικά μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail), στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Διευκρινίζεται ότι:

α.      Το θέμα των e-mail θα είναι της μορφής: ΚΩΔΙΚΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ_ΕΠΩΝΥΜΟ_ΟΝΟΜΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ.

β.      Τα δικαιολογητικά θα επισυνάπτονται μόνο σε μορφή αρχείου PDF και με μέγεθος έως 2ΜΒ ανά αρχείο.

γ.      Δεκτά θα γίνονται ΜΟΝΟ τα e-mail που έχουν ημερομηνία αποστολής έως την Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2023 και ώρα 24:00.

ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΕΤΑΙ ότι, η μη αποστολή από τους υποψήφιους των ελλιπών δικαιολογητικών εντός της ανωτέρω προθεσμίας, αποτελεί αιτία αποκλεισμού τους από τις περαιτέρω διαδικασίες επιλογής.

3. Ενημέρωση από την Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων 

Κατάσταση Υποψηφίων Διαγωνισμού ΑΣΕΙ-ΑΣΣΥ Ακαδημαϊκού Έτους 2023-2024 με Ελλείποντα–Ελλιπή Δικαιολογητικά

Η Διοίκηση Αεροπορικής Εκπαίδευσης (ΔΑΕ), μετά τον έλεγχο των δικαιολογητικών των υποψηφίων διαγωνισμού θέματος από τις αρμόδιες προς τούτο επιτροπές, ανακοινώνει κατάσταση υποψηφίων ανά Α/Α Αίτησης, τα δικαιολογητικά των οποίων παρουσιάζουν ελλείψεις ή τυπικές παραλείψεις.

Οι εν λόγω υποψήφιοι καλούνται να υποβάλουν στη ΔΑΕ μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email): Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. τα ελλείποντα – ελλιπή δικαιολογητικά, έως την Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2023 και ώρα 23:59.

Τα ελλιπή δικαιολογητικά που θα επισυνάπτονται πρέπει να είναι ευκρινή, σε μορφή PDF και το μέγεθος του κάθε δικαιολογητικού να μην υπερβαίνει τα 2MB. Στο θέμα του email θα αναγράφεται υποχρεωτικά ο Α/Α Αίτησης και το Ονοματεπώνυμο του υποψηφίου.

Για περισσότερες πληροφορίες – διευκρινήσεις, οι υποψήφιοι μπορούν να επικοινωνούν στα τηλέφωνα: 210-8192132 -2133 -2134, κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες (07:30 – 14:30).

Κατάσταση Υποψηφίων Διαγωνισμού ΑΣΕΙ-ΑΣΣΥ Ακαδημαϊκού Έτους 2023-2024 με Ελλείποντα – Ελλιπή Δικαιολογητικά:

4. Ενημέρωση από την Σχολή Ναυτικών Δοκίμων

Υποψήφιοι ΣΝΔ με ελλιπή δικαιολογητικά ακαδημαϊκού έτους 2023-2024

Συντονιστείτε στην ενημερωτική σελίδα των Πανελλαδικών 2023 στο viber εδώ και στο facebook εδώ για να λαμβάνετε όλα τα νέα σε ζωντανή ροή.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία νέα για τις Πανελλήνιες 2023.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr