"Τράπεζα Θεμάτων" Πανελληνίων / Αναζήτηση θεμάτων ανά μάθημα και έτος

"Τράπεζα Θεμάτων" Πανελληνίων / Αναζήτηση θεμάτων ανά μάθημα και έτος

Πανελλαδικές 2023: Πρόσβαση στην "τράπεζα" αναζήτησης θεμάτων παλαιοτέρων ετών (από το 2001) θα έχουν οι υποψήφιοι των Πανελλαδικών. Ενημερωθείτε για την ειδική εφαρμογή του Υπουργείου Παιδείας.

Τα «Φοιτητικά Νέα», το μέσο ενημέρωσης που χρειάζεσαι σε καθημερινή βάση, ως "Υποψήφιος", για την ενημέρωση σου για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2023, σε ενημερώνουν πως συνεχίζουν και φέτος την προσπάθειά τους να στηρίξουν τους υποψηφίους της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης παρέχοντάς τους στοχευμένη ενημέρωση για ότι αφορά τις Πανελλήνιες Εξετάσεις μέσα από την αρχική σελίδα foititikanea.gr και μέσα από την κατηγορία των Πανελληνίων 2023.


Το Υπουργείο Παιδείας με εγκύκλιό του κάνει γνωστό ότι δημιουργήθηκε ειδική εφαρμογή όπου οι μαθητές και υποψήφιοι των Πανελληνίων 2023 θα μπορούν να κατεβάσουν τα θέματα όλων των μαθημάτων των Πανελλαδικών Εξετάσεων όλων των προηγούμενων ετών και πιο συγκεκριμένα από το έτος 2001.  

Πιο αναλυτικά, μέσω της εφαρμογής που παρατίθεται πιο κάτω οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να αναζητήσουν θέματα παλαιοτέρων ετών (ανά έτος, ανά εξεταστική περίοδο και ανά μάθημα) Γενικής Παιδείας, Κατεύθυνσης-Προσανατολισμού, Μάθημα ΕΠΑΛ και Ειδικών Μαθημάτων. Για να μεταβείτε στην εφαρμογή πατήστε εδώ: www.apps1.minedu.gov.gr/efarmoges/themata.php.

Τις προτεινόμενες λύσεις των θεμάτων των μαθημάτων των Πανελληνίων 2020, 2021 και 2022 μπορείτε να τις δείτε εδώ.

Συντονιστείτε στην ενημερωτική σελίδα των Πανελλαδικών 2023 στο viber εδώ και στο facebook εδώ για να λαμβάνετε όλα τα νέα σε ζωντανή ροή.

Πανελλήνιες 2023: Πότε σταματούν τα μαθήματα / Το επίσημο πρόγραμμα

Τι είναι η ΕΒΕ

Πανελλήνιες 2023: Οι αλλαγές σε εξέταση και βαθμολόγηση

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία νέα για τις Πανελλήνιες 2023.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr