Πανελλήνιες Αποτελέσματα (SMS): Τι ώρα θα σταλούν οι βαθμοί

Πανελλήνιες Αποτελέσματα (SMS): Τι ώρα θα σταλούν οι βαθμοί

Αποτελέσματα Πανελληνίων 2021: Η αποστολή των αποτελεσμάτων, βαθμολογιών μέσω SMS στο κινητό τηλέφωνο θα πραγματοποιηθεί την ίδια ώρα (περίπου στις 13:00 σήμερα 09/07/21) με την ανάρτηση των βαθμολογικών καταστάσεων στα σχολεία και στην ηλεκτρονική εφαρμογή του Υπουργείου Παιδείας results.it.minedu.gov.gr. Όπως πληροφορήθηκαν τα «Φοιτητικά Νέα» ο αρχικός προγραμματισμός για την αποστολή των αποτελεσμάτων μέσω SMS ήταν για τις 11 το πρωί. Μένει τώρα να δούμε τι ώρα θα γίνει η αποστολή τους!

Διευκρινίζεται ότι οι καταστάσεις που θα αναρτηθούν στα Λύκεια θα περιέχουν μόνο τον κωδικό κάθε υποψηφίου και τα βαθμολογικά του στοιχεία ανά εξεταζόμενο μάθημα και όχι τα ονομαστικά του στοιχεία.


Τα αποτελέσματα, οι βαθμολογίες των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2021 θα γνωστοποιηθούν στους υποψηφίους (μέσω τριών μεθόδων: κινητού, διαδικτυακή πλατφόρμα και στα σχολεία) λίγο μετά τις 13:00 το μεσημέρι (συντονιστείτε στα «Φοιτητικά Νέα» από νωρίς το πρωί για να ενημερωθείτε για όλα τα τελευταία νέα μέσα από την αρχική σελίδα).

Το Υπουργείο Παιδείας με έγγραφό του εφιστά την προσοχή στους Διευθυντές να μην κοινοποιηθούν με οποιονδήποτε τρόπο τα αποτελέσματα πριν από την επίσημη ανακοίνωσή τους, η οποία θα γίνει μετά τις 13.00 μ.μ. 

Τα «Φοιτητικά Νέα» ενημερώνουν τους υποψηφίους ότι σήμερα Παρασκευή 9 Ιουλίου 2021 ημέρα λειτουργίας των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ για την ανάρτηση της βαθμολογίας οι υποψήφιοι που δεν έχουν αποκτήσει κωδικό ασφαλείας (password) για το Μηχανογραφικό Δελτίο, θα μπορούν εκείνη την ημέρα να ζητήσουν να τους αποδοθεί.

Συντονιστείτε από το πρωί της 9ης Ιουλίου 2021 στα «Φοιτητικά Νέα» για τα Αποτελέσματα των Πανελλαδικών 2021 και για τα Στατιστικά Στοιχεία (Πανελλαδικών) των φετινών βαθμολογικών επιδόσεων των υποψηφίων ΓΕΛ και ΕΠΑΛ.

Μετά την ανάρτηση των βαθμολογικών επιδόσεων των υποψηφίων, τα «Φοιτητικά Νέα» θα συνεχίσουν την αρθρογραφία για τα επόμενα στάδια που θα ακολουθηθούν (ανακοίνωση αποτελεσμάτων στα ειδικά μαθήματα πανελλαδικών εξετάσεων 2021, όλα όσα πρέπει να ξέρετε για την έναρξη και την διαδικασία συμπλήρωσης του Μηχανογραφικού Δελτίου, εκτιμήσεις βάσεων, έκδοση Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής, εγγραφές πρωτοετών κτλ).

Πρώτοι Των Πρώτων: Αν συγκεντρώσεις ή γνωρίζεις κάποιον που θα έχει συγκεντρώσει υψηλά μόρια και θα συγκαταλέγεται ανάμεσα στους πρώτους των πρώτων των Πανελλαδικών εξετάσεων 2021 μπορείς να έρθεις σε επαφή με τα «Φοιτητικά Νέα» στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr