Πόσοι θα συμμετάσχουν στις Εξετάσεις Πιστοποίησης Αποφοίτων ΙΕΚ / Τι πρέπει να προσέξουν οι υποψήφιοι

Πόσοι θα συμμετάσχουν στις Εξετάσεις Πιστοποίησης Αποφοίτων ΙΕΚ / Τι πρέπει να προσέξουν οι υποψήφιοι

Εξετάσεις Πιστοποίησης ΙΕΚ: Τα «Φοιτητικά Νέα» σας ενημερώνουν ότι ο ΕΟΠΠΕΠ έλαβε περισσότερες από 12.500 αιτήσεις αποφοίτων Ι.Ε.Κ. και Σ.Ε.Κ., για τις εξετάσεις Πιστοποίησης Αρχικής Επαγγελματικής Κατάρτισης περιόδου 2022-2023, σε παραπάνω από 180 ειδικότητες επαγγελμάτων.

Σύμφωνα με την ίδια ενημέρωση η διενέργεια ελέγχου πληρότητας έχει ήδη ξεκινήσει ενώ για το αποτέλεσμα ελέγχου της αίτησης οι υποψήφιοι θα ενημερώνονται από τον ΕΟΠΠΕΠ μέσω του προσωπικού ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail).


Ο Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. θα επικοινωνεί μαζί με τους υποψήφιους στο e-mail τους για τυχόν διευκρινίσεις ή συμπληρωματικά στοιχεία. Εφόσον σας ζητηθούν, θα πρέπει να τα αποστέλλετε μέσω της υπηρεσίας e-Πρωτοκόλλο - Ηλεκτρονική Θυρίδα Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π., επιλέγοντας την κατηγορία «ΘΕΜΑΤΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΙΣΟΤΙΜΙΩΝ» και θέμα «ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ (ΙΕΚ, ΣΕΚ, ΕΠΑΛ, ΨΥΚΤΙΚΟΙ)» αναγράφοντας στην περιγραφή τα κάτωθι: «Εξετάσεις Ι.Ε.Κ., "Συμπληρωματικά" ΑΦΜ Υποψηφίου, Ονοματεπώνυμο Υποψηφίου", πατώντας εδώ.

SOS: Οι Απόφοιτοι ΙΕΚ τώρα και στο Viber. Δείτε ΕΔΩ την σελίδα που πρέπει να γίνουν μέλη οι ΑΠΟΦΟΙΤΟΙ ΙΕΚ για να λαμβάνουν ΠΡΩΤΟΙ όλες τις ενημερώσεις (ότι αφορά τους Αποφοίτους ΙΕΚ).

Το αναλυτικό πρόγραμμα των εξετάσεων θα ανακοινωθεί για όλες τις ειδικότητες αμέσως μόλις ολοκληρωθεί η διενέργεια του παραπάνω ελέγχου. Μείνετε συντονισμένοι πατώντας εδώ. Ο ΕΟΠΠΕΠ σημειώνει ότι δεν φέρει καμία ευθύνη και δεν θα λάβει υπόψη στοιχεία ή αιτήματα που αποστέλλονται σε άλλες διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mails), εκτός από το e-Πρωτοκόλλο - Ηλεκτρονική Θυρίδα Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π., στο οποίο υποβάλουν οι υποψήφιοι την αίτησή τους.

Για ότι νεότερο θα υπάρξει σχετική ενημέρωση μέσα από τα «Φοιτητικά Νέα» μείνετε συντονισμένοι!

Εξετάσεις Πιστοποίησης ΙΕΚ / Συχνές ερωτήσεις & απαντήσεις για την συμμετοχή στις εξετάσεις (2022-2023)

Δείτε ΕΔΩ όλα τα νέα που αφορούν τις Εξετάσεις Πιστοποίησης Αποφοίτων ΙΕΚ.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr