Σχολιασμός Αρχαία Ελληνικά (ΓΕΛ) Πανελλήνιες 2020

Σχολιασμός Αρχαία Ελληνικά (ΓΕΛ) Πανελλήνιες 2020

Τα «Φοιτητικά Νέα» το μέσο ενημέρωσης που θα χρειάζεσαι «ως φοιτητής» σε καθημερινή βάση μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των Πανελληνίων 2020 για την εισαγωγή σου στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση σε ενημερώνουν πως μέσα από το παρόν άρθρο θα ανακοινωθεί ο σχολιασμός των θεμάτων στο μάθημα των Αρχαίων Ελληνικών.

Δείτε μέσα από τα «Φοιτητικά Νέα» τα θέματα του μαθήματος Αρχαία Ελληνικά που διαγωνίζονται σήμερα Τετάρτη 17 Ιουνίου 2020 οι χιλιάδες υποψήφιοι απόφοιτοι ΓΕΛ στις Πανελλήνιες 2020 όπως και τις προτεινόμενες απαντήσεις, λύσεις και ο σχολιασμός των θεμάτων. 


Δεύτερη μέρα πανελλαδικών εξετάσεων σήμερα (Τετάρτη 17 Ιουνίου 2020) για τους υποψήφιους των ΓΕΛ με 100.000 περίπου υποψηφίους να διεκδικούν 77.970 θέσεις στα Πανεπιστήμια της χώρας.

Οι μαθητές των ΓΕΛ θα κληθούν να εξεταστούν στα Αρχαία Ελληνικά (Ομάδα Προσανατολισμού Ανθρωπιστικών Σπουδών) στις Πανελλαδικές εξετάσεις 2020.

Ως ώρα έναρξης εξέτασης ορίζεται η 08:30 π.μ., κοινή για τους υποψηφίους ημερήσιων και εσπερινών Λυκείων. Οι υποψήφιοι πρέπει να προσέρχονται στις αίθουσες εξέτασης μέχρι τις 08.00 π.μ. Η διάρκεια των εξετάσεων είναι 3 ώρες. Τα θέματα των Αρχαίων Ελληνικών θα γίνουν γνωστά στις 10:00 π.μ..

Σχολιασμός Αρχαία Ελληνικά

Ο Σχολιασμός των θεμάτων από τον ΟΕΦΕ:

ΝΕΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Τα θέματα των Αρχαίων Προσανατολισμού είναι για κατάλληλα προετοιμασμένους μαθητές, διαβαθμισμένης δυσκολίας. Εξετάζεται η γνωστική και αντιληπτική ικανότητα των μαθητών καθώς καλούνται να γνωρίζουν όλο το εύρος του σχολικού εγχειριδίου. Ίσως να δυσκολέψει τους μέτρια προετοιμασμένους μαθητές.

Επίσης, το παράλληλο κείμενο είναι στοχευμένο.

Βατό χαρακτηρίζεται και το αδίδακτο κείμενο. Αναμενόμενες είναι οι ασκήσεις που αφορούν τα γραμματικά και συντακτικά φαινόμενα.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να ανανεώσετε τη σελίδα!

Τα θέματα και τον σχολιασμό των θεμάτων θα μπορείτε να τα δείτε εδώ.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr