Πρακτική άσκηση στις ΗΠΑ για 20 Έλληνες φοιτητές μέσω υποτροφίας

Πρακτική άσκηση στις ΗΠΑ για 20 Έλληνες φοιτητές μέσω υποτροφίας

Πρακτική Άσκηση 2023-2024«Πρόσκληση συμμετοχής στο Πρόγραμμα της Πρεσβείας των Η.Π.Α. στην Αθήνα με τίτλο “AMBASSADORS FUND FOR SUMMER WORK TRAVEL (SWT) SCHOLARSHIP” για το καλοκαίρι του 2024».

Το υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού ενημερώνει την ακαδημαϊκή κοινότητα για το πρόγραμμα της Πρεσβείας των ΗΠΑ στην Αθήνα με τίτλο «Ambassadors Fund for Summer Work Travel (SWT) Scholarship» για το καλοκαίρι του 2024, το οποίο απευθύνεται σε Έλληνες φοιτητές που ενδιαφέρονται να εργαστούν στις Ηνωμένες Πολιτείες κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, μέσω πρακτικής άσκησης.


Με το πρόγραμμα προσφέρονται 20 υποτροφίες σε φοιτητές Ελληνικών Πανεπιστημίων οι οποίοι ενδιαφέρονται να εργαστούν κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, έως 4 μήνες, σε εποχικές δουλειές εισαγωγικού επιπέδου με υψηλό επίπεδο συναναστροφής με ομολόγους τους από την Αμερική και από όλο τον κόσμο.

Το πρόγραμμα υποτροφιών «SWT» υλοποιείται στο πλαίσιο του «BridgeUSA » του Υπουργείου Εξωτερικών των ΗΠΑ σε συνεργασία με τον Αμερικανικό φορέα Greenheart International και καλύπτει, σε όσους επιλεγούν: 

  • το αεροπορικό εισιτήριο (μετ’ επιστροφής),
  • τα δίδακτρα του προγράμματος,
  • τα έξοδα συμμετοχής,
  • τα έξοδα βίζας και
  • την ασφάλισης υγείας.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κάνουν αίτηση εδώ έως τις 15 Νοεμβρίου 2023.

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΘΕΣΕΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ ΓΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

Εταιρείες που προσφέρουν θέσεις πρακτικής άσκησης μπορούν να έρχονται σε Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. με τα Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr για να τις καλύψουν. Τα Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr αποτελούν την νούμερο ένα επιλογή των ενδιαφερομένων ως προς αναζήτηση για θέσεις πρακτικής άσκησης.

Περισσότερες θέσεις πρακτικής άσκησης εδώ.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr