Πρακτική άσκηση (2024) στη Βουλή των Ελλήνων

Πρακτική άσκηση (2024) στη Βουλή των Ελλήνων

Θέσεις Πρακτικής Άσκησης: Η Βουλή των Ελλήνων μέσω δικού της Προγράμματος Πρακτικής Άσκησης, δύναται να δεχθεί προπτυχιακούς φοιτητές 3ου έτους και άνω. Η πρακτική άσκηση θα είναι εξάμηνη πλήρους απασχόλησης και οι φοιτητές /τριες θα πρέπει να διατηρούν τη φοιτητική ιδιότητα μέχρι και την ολοκλήρωσή της.

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι φοιτητές/τριες να επικοινωνήσουν απευθείας με το Τμήμα Επιμορφώσεως και Μετεκπαιδεύσεως της Βουλής στα τηλέφωνα 210 - 3735202 και 210 – 3735206 ή στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..


Στο μήνυμα που θα αποστείλουν στο Τμήμα Επιμορφώσεως και Μετεκπαιδεύσεως της Βουλής χρειάζεται να αναγραφούν τα παρακάτω:

• Ονοματεπώνυμο ενδιαφερόμενου φοιτητή/τρια
• Τμήμα και Πανεπιστήμιο
• Αριθμό μητρώου
• Έτος σπουδών
• Κινητό τηλέφωνο

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Αν θέλεις να ενημερώνεσαι πρώτος για όλες τις ανοικτές Θέσεις Πρακτικής Άσκησης ΠΑΤΗΣΕ ΕΔΩ.

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΘΕΣΕΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ ΓΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

Εταιρείες που προσφέρουν θέσεις πρακτικής άσκησης μπορούν να έρχονται σε Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. με τα Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr για να τις καλύψουν. Τα Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr αποτελούν την νούμερο ένα επιλογή των ενδιαφερομένων ως προς αναζήτηση για θέσεις πρακτικής άσκησης.

Περισσότερες θέσεις πρακτικής άσκησης εδώ. 

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr