Θέση πρακτικής άσκησης για Ελληνόφωνους φοιτητές στο Πανεπιστήμιο του Μιλάνο

Θέση πρακτικής άσκησης για Ελληνόφωνους φοιτητές στο Πανεπιστήμιο του Μιλάνο

Ενημερώνονται οι φοιτητές για την ευκαιρία Πρακτικής Άσκησης στη Βιβλιοθήκη Αρχαίων Σπουδών και Μοντέρνας Φιλολογίας (SAFM) στο Πανεπιστήμιο του Μιλάνο

Πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα και άλλες πληροφορίες μπορούν να βρεθούν στο επισυναπτόμενο αρχείο που θα βρείτε σε αυτήν την ανακοίνωση.


"Οι φοιτητές που επιθυμούν να αξιοποιήσουν αυτή την ευκαιρία θα πρέπει να συμπληρώσουν τη φόρμα που διατίθεται σε αυτόν τον ιστότοπο (στην ενότητα "Υποβολή της αίτησής σας") και να στείλουν το βιογραφικό τους σημείωμα στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.. Στην ίδια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μπορείτε να επικοινωνήσετε για περισσότερες πληροφορίες. Επισημαίνεται ότι το Πανεπιστήμιο του Μιλάνο δεν είναι σε θέση να παράσχει υποτροφίες για αυτή την προσφορά πρακτικής άσκησης. Ωστόσο, οι φοιτητές ενδέχεται να είναι επιλέξιμοι για κονδύλια Erasmus+ στο πλαίσιο του προγράμματος πρακτικής άσκησης Erasmus+ μέσω του Ιδρύματος."

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε στο έγγραφο πατώντας εδώ.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr