Πρακτική άσκηση 2023 στον ΟΤΕ

Πρακτική άσκηση 2023 στον ΟΤΕ

Θέσεις Πρακτικής Άσκησης: Η επαφή με τη δομή και τις λειτουργίες ενός ολοκληρωμένου οργανισμού και η άντληση ερεθισμάτων, γνώσεων και εμπειριών αποτελούν εφόδια για την εξέλιξη των νέων ανθρώπων. Για τον λόγο αυτό, ο Όμιλος ΟΤΕ καλλιεργεί σχέσεις συνεργασίας με τα πανεπιστήμια και υποστηρίζει έναν ανοιχτό δίαυλο επικοινωνίας με τα γραφεία διασύνδεσης των ανώτατων εκπαιδευτικών ιδρυμάτων.

Με τον τρόπο αυτό, ο Όμιλος ΟΤΕ συνδέει τους νέους με την αγορά εργασίας, ενώ παράλληλα αναζητά στα πρόσωπά τους τα δικά του στελέχη του μέλλοντος.


Ο Όμιλος ΟΤΕ προσφέρει την ευκαιρία σε φοιτητές και σπουδαστές να εφαρμόσουν τις γνώσεις που έχουν αποκομίσει από την ακαδημαϊκή τους πορεία σε ένα ολοκληρωμένο και σύγχρονο εργασιακό περιβάλλον.

Η πραγματοποίηση της πρακτικής άσκησης των φοιτητών στο εσωτερικό του Ομίλου ΟΤΕ, στο πλαίσιο της ολοκλήρωσης των σπουδών τους, τους επιτρέπει να αποκτήσουν πλούσια εργασιακή εμπειρία σε όλες τις λειτουργικές μονάδες του Ομίλου. Κατά τη διάρκεια της εργασίας τους (on-the-job training), εκπαιδεύονται και αναπτύσσουν δεξιότητες που ενισχύουν την εργασιακή και προσωπική τους εξέλιξη και θέτουν βάσεις για τη μετέπειτα καριέρα τους.

Οι σπουδαστές συνεργάζονται συστηματικά με τους εργαζομένους του Ομίλου ΟΤΕ και δημιουργούν ένα ισχυρό επαγγελματικό δίκτυο που μπορούν να αξιοποιήσουν στο μέλλον.
Κατά τη διάρκεια της πρακτικής άσκησης, η πορεία και η πρόοδός τους παρακολουθούνται συστηματικά με τακτική ανατροφοδότηση για την απόδοσή τους, ενώ εφαρμόζεται γι’ αυτούς ένα ολοκληρωμένο σύστημα αξιολόγησης 360o.

Το 2020, 395 φοιτητές και σπουδαστές, πραγματοποίησαν την πρακτική άσκησή τους στον Όμιλο ΟΤΕ. Μόνο την πενταετία 2015 με 2020, πάνω από 3.295 σπουδαστές επέλεξαν την εταιρεία για την πρακτική άσκησή τους.

Εάν ενδιαφέρεσαι να κάνεις πρακτική άσκηση μαζί μας συμπλήρωσε τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος.

Αν θέλεις να ενημερώνεσαι πρώτος για όλες τις ανοικτές Θέσεις Πρακτικής Άσκησης ΠΑΤΗΣΕ ΕΔΩ.

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΘΕΣΕΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ ΓΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

Εταιρείες που προσφέρουν θέσεις πρακτικής άσκησης μπορούν να έρχονται σε Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. με τα Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr για να τις καλύψουν. Τα Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr αποτελούν την νούμερο ένα επιλογή των ενδιαφερομένων ως προς αναζήτηση για θέσεις πρακτικής άσκησης.

Περισσότερες θέσεις πρακτικής άσκησης εδώ. 

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr