Υποχρεωτικά διαδικτυακά η εξεταστική στο Πανεπιστήμιο Κρήτης όπου υπάρχουν καταλήψεις

Υποχρεωτικά διαδικτυακά η εξεταστική στο Πανεπιστήμιο Κρήτης (όπου δεν είναι εφικτή η δια ζώσης)

Φοιτητικές Ειδήσεις: Τα «Φοιτητικά Νέα» σας παρουσιάζουν την σημερινή Απόφαση της Συγκλήτου του Πανεπιστημίου Κρήτης σχετικά με τη διαδικασία των εξετάσεων του χειμερινού εξαμήνου, ακαδημαϊκού έτους 2023-2024 στα Ακαδημαϊκά Τμήματα και τις Σχολές του Πανεπιστημίου Κρήτης

Στην περίπτωση όπου η εξεταστική διαδικασία του χειμερινού εξαμήνου, ακαδημαϊκού έτους 2023-2024 στα Ακαδημαϊκά Τμήματα και τις Σχολές του Πανεπιστημίου Κρήτης με φυσική παρουσία δεν είναι δυνατήοι εξετάσεις πραγματοποιούνται υποχρεωτικά με ηλεκτρονικά μέσα, σύμφωνα με τον Κανονισμό για την εφαρμογή της ηλεκτρονικής μάθησης/εξ αποστάσεως εκπαίδευσης στο Πανεπιστήμιο Κρήτης, όπως αυτός εγκρίθηκε στην υπ’ αρ. 510η/18-01-2024 Συνεδρίαση της Συγκλήτου.


  • Την ενημερωτική σελίδα των φοιτητών του Πανεπιστημίου Κρήτης μπορείτε να την δείτε εδώ.

ΝΕΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Μέθοδοι και Οδηγίες για την εξεταστική στο Πανεπιστήμιο Κρήτης

Οι εξετάσεις των Σχολών και των Ακαδημαϊκών Τμημάτων του Πανεπιστημίου Κρήτης να πραγματοποιηθούν τις ακόλουθες ημερομηνίες:

Σχολές/Τμήματα

Έναρξη

Λήξη

Φιλοσοφική Σχολή

Σχολή Κοινωνικών Επιστημών

Σχολή Επιστημών Αγωγής

02/02/2024

10/2/2024

Ιατρική Σχολή

01/02/2024

19/2/2024

Τμήμα Βιολογίας

02/02/2024

10/2/2024

Ως υπεύθυνοι για την ομαλή διεξαγωγή, παρακολούθηση και απαρέγκλιτη εφαρμογή του Κανονισμού της ηλεκτρονικής μάθησης/εξ αποστάσεως εκπαίδευσης στο Πανεπιστήμιο Κρήτης, ορίζονται οι Πρόεδροι των Ακαδημαϊκών Τμημάτων και ο Κοσμήτορας της Ιατρικής Σχολής και θα ενημερώνουν για τις εξελίξεις της εξεταστικής διαδικασίας τον Αντιπρύτανη Ακαδημαϊκών Υποθέσεων, Δια Βίου Μάθησης, Διεθνών Σχέσεων και Εξωστρέφειας του Πανεπιστημίου Κρήτης Καθηγητή κ. Γεώργιο Κοσιώρη.

Η έναρξη του εαρινού εξαμήνου αρχίζει κανονικά τις ημερομηνίες που αναγράφονται στα ακαδημαϊκά ημερολόγια των Ακαδημαϊκών Τμημάτων και Σχολών, πλην της Ιατρικής Σχολής, για την οποία αρχίζει στις 20-02-2024. Κατά τα λοιπά, το ακαδημαϊκό ημερολόγιο της Ιατρικής Σχολής ισχύει, όπως διαμορφώθηκε στην υπ’ αρ.511η/26-01-2024, θέμα Ακαδημαϊκά 1ο, απόφαση της Συγκλήτου του Πανεπιστημίου Κρήτης. Όπου είναι αδύνατη η πραγματοποίηση των μαθημάτων με φυσική παρουσία αυτά θα πραγματοποιούνται με βάση τον Κανονισμό για την εφαρμογή της ηλεκτρονικής μάθησης/εξ αποστάσεως εκπαίδευσης στο Πανεπιστήμιο Κρήτης.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr