ΕΚΠΑ: Ολοκλήρωση Εγγραφών Πρωτοετών (ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ)

ΕΚΠΑ: Ολοκλήρωση Εγγραφών Πρωτοετών (ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ)  

Ολοκλήρωση ΕγγραφώνΤο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών ενημερώνει τους πρωτοετείς φοιτητές και φοιτήτριες του ακαδημαϊκού έτους 2021-2022 σχετικά με την διαδικασία που θα πρέπει να ακολουθήσουν για να ολοκληρώσουν την εγγραφή τους στο ΕΚΠΑ. Αν έχετε περάσει σε άλλο ΑΕΙ και θέλετε να ενημερωθείτε σχετικά με την ολοκλήρωση της εγγραφής σας συντονιστείτε εδώ και θα υπάρξει σχετική ενημέρωση. 

Για την ολοκλήρωση της διαδικασίας εγγραφής των πρωτοετών φοιτητών στο ΕΚΠΑ στο Ακαδημαϊκό Έτος 2021-2022 θα σταλεί στους νεοεισερχόμενους φοιτητές και φοιτήτριες ενημέρωση μέσω SMS και email στα στοιχεία που δηλώσατε στην εφαρμογή του Υπουργείου Παιδείας. Το μήνυμα θα περιλαμβάνει τον Αριθμό Μητρώου σας και τη σελίδα στην οποία θα μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες. Ο Αριθμός Εγγραφής που θα σας ζητηθεί είναι τα τελευταία 5ψηφία του Αριθμού Μητρώου σας.


Την ενημερωτική σελίδα των φοιτητών του ΕΚΠΑ μπορείτε να την δείτε εδώ ενώ την ενημερωτική σελίδα των Πρωτοετών Φοιτητών 2021-2022 μπορείτε να την δείτε εδώ.

Η αποστολή των SMS / emails αναμένεται να γίνει το αργότερο εντός της επόμενης εβδομάδος και αφού πρώτα αποσταλούν τα στοιχεία των εγγεγραμμένων φοιτητών από το Υπουργείο Παιδείας στο Παν/μιο Αθηνών. 

Όταν λάβετε την ενημέρωση θα πρέπει να επισκεφτείτε τη σελίδα https://webadm.uoa.gr/ και να υποβάλλετε Αίτηση Νέου Λογαριασμού ως Προπτυχιακός Φοιτητής. Με τον τρόπο αυτό θα αποκτήσετε  ηλεκτρονικό λογαριασμό στο Παν/μιο και δικαίωμα πρόσβασης στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες του Παν/μιου (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΙΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ)

Σχετικά με τα έγγραφα/δικαιολογητικά που μπορεί να χρειάζεται η Γραμματεία του Τμήματός σας ή της Σχολής σας μπορείτε να ενημερώνεστε από τις αντίστοιχες ιστοσελίδες των Τμημάτων/Σχολών (ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ).

Πανεπιστημιούπολη Ζωγράφου: Πυκνώνουν τα δρομολόγια της λεωφορειακής γραμμής 250

ΕΚΠΑ: Ολοκλήρωση Εγγραφών Πρωτοετών (ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ)

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ SOS ΠΡΩΤΟΕΤΩΝ! Για τις δηλώσεις μαθημάτων, δωρεάν σίτιση, δωρεάν στέγαση, φοιτητικά συγγράμματα, φοιτητικό πάσο, φοιτητικά επιδόματα κτλ, θα ενημερωθείτε ΕΔΩ.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία νέα για το ΕΚΠΑ.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr