Σχετικά με την εξεταστική στο Πάντειο Πανεπιστήμιο

Σχετικά με την εξεταστική στο Πάντειο Πανεπιστήμιο

Το Πρυτανικό Συμβούλιο ενημερώνει την ακαδημαϊκή κοινότητα ότι θέτει σε άμεση προτεραιότητα την ομαλή διεξαγωγή της εξεταστικής και εκπαιδευτικής διαδικασίας με ακαδημαϊκά κριτήρια ώστε να διασφαλιστεί η ποιότητα των σπουδών και το κύρος των πτυχίων.

  • Την ενημερωτική σελίδα των φοιτητών του Παντείου μπορείτε να την δείτε εδώ.

Σε αντίθεση με άλλα πανεπιστημιακά ιδρύματα και σχολές, που έχουν ήδη χάσει δύο έως τρεις εβδομάδες εξετάσεων λόγω κατάληψης και υπήρχε σοβαρός κίνδυνος για απώλεια της εξεταστικής, στο Πάντειο η εξεταστική περίοδος ξεκινούσε τη Δευτέρα 29/1/24. Με δεδομένο ότι υπήρχε κενή εβδομάδα ανάμεσα στο προγραμματισμένο πέρας των εξετάσεων και την έναρξη του εαρινού εξαμήνου (19-24/2/24), οι εξετάσεις της τρέχουσας εβδομάδας μεταφέρθηκαν στην κενή εβδομάδα ώστε να μην διαταραχθεί η εξεταστική διαδικασία.


Οποιαδήποτε άλλη αλλαγή του ακαδημαϊκού ημερολογίου δεν ανήκει στην αρμοδιότητα των Πρυτανικών Αρχών και απαιτεί απόφαση της Συγκλήτου, η οποία και θα συνεδριάσει την επόμενη εβδομάδα, εφόσον υπάρξουν νέα δεδομένα.

Υπό τις παρούσες συνθήκες, δεν απαιτούνται έκτακτα μέτρα και οι εξετάσεις στο Πάντειο Πανεπιστήμιο θα διεξαχθούν χωρίς να επηρεαστεί η έναρξη του εαρινού εξαμήνου.

Για ότι νεότερο σχετικά με το θέμα των εξετάσεων στο Πάντειο Πανεπιστήμιο θα υπάρξει σχετική ενημέρωση εδώ. Μείνετε συντονισμένοι!

Η νέα ΛΙΣΤΑ με τις Γ.Σ. και Καταλήψεις στα Τμήματα-Σχολές (29/01-06/02) / ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr