Παραμένει υπό κατάληψη το Πάντειο / Νέα Απόφαση του Φ.Σ.

Παραμένει υπό κατάληψη το Πάντειο / Νέα Απόφαση του Φ.Σ.

Καταλήψεις Σχολών/Τμημάτων: Εκ νέου συνέχιση της κατάληψης στο Πάντειο Πανεπιστήμιο αποφάσισαν οι 487 από τους 577 φοιτητές που συμμετείχαν στη Γ.Σ., σύμφωνα με πληροφορίες του «Φοιτητικά Νέα». Η γενική συνέλευση ολοκληρώθηκε πριν από λίγο.

Σύμφωνα με την απόφαση του φοιτητικού συλλόγου, το Πανεπιστήμιο θα τελεί υπό κατάληψη μέχρι την άλλη Τρίτη 06/2. 


Να αναφερθεί πως οι φοιτητικοί σύλλογοι των Τμημάτων στα Πανεπιστημιακά Ιδρύματα ανά τη χώρα βρίσκονται σε κλοιό γενικών συνελεύσεων ενόψει του Νομοσχεδίου για τα Ιδιωτικά Πανεπιστήμια!

Μεταξύ άλλων οι φοιτητές αποφάσισαν:

● Κατάληψη της σχολής από την Τρίτη 30/1 έως και Τρίτη 6/2. Συγκροτούμε Συντονιστικό κατάληψης
● Πανεκπαιδευτική πορεία την Πέμπτη 1 Φλεβάρη, στις 12.00, στα Προπύλαια.
● Καλούμε όλους τους Συλλόγους να συμμετέχουν στο Συντονισμό Γενικών Συνελεύσεων και Καταλήψεων των φοιτητικών συλλογών την Πέμπτη 1 Φλεβάρη, αμέσως μετά την πορεία ώστε να συντονιστούμε από κοινού.
● Νέα γενική συνέλευση την Τρίτη 6/2
● Οργανώνουμε πανελλαδική κινητοποίηση στην Αθήνα την Πέμπτη 8/2 , με πανελλαδικό συντονισμό Γενικών Συνελεύσεων και Καταλήψεων μετά την κινητοποίηση.
● Καλούμε κινητοποίηση με σωματεία φορείς και ομοσπονδίες. Καλούμε τους εργαζόμενους σε όλη τη χώρα να στηρίξουν τον αγώνα και τις κινητοποιήσεις μας με αποφάσεις στήριξης και στάσεις εργασίας -απεργίες.
● Συλλαλητήριο των φοιτητικών συλλόγων την ημέρα που θα φέρει η κυβέρνηση το νομοσχέδιο σε δημόσια διαβούλευση.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα «Φοιτητικά Νέα» θα σας μεταδώσουν, εδώ, με Συνεχή Ενημέρωση, τις αποφάσεις των Γενικών Συνελεύσεων όλων των Πανεπιστημίων, μείνετε συντονισμένοι!

Αποτελέσματα της Γ.Σ. του φοιτητικού συλλόγου:

Το Πλαίσιο

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr