ΕΛΜΕΠΑ: Διεθνής βράβευση του Καθηγητή του Τμήματος ΔΕΤ Κωνσταντίνου Βασάκη

ΕΛΜΕΠΑ / Διεθνής Βράβευση Επίκουρου Καθηγητή του Τμήματος Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας

Ο Δρ. Βασσάκης τιμήθηκε με το IVLP Impact Award για το project IGNITE, που ενδυναμώνει μαθητές/τριες στη Δημιουργικότητα και την Καινοτομία.

O Δρ. Κωνσταντίνος Βασάκης, Επίκουρος Καθηγητής στο Τμήμα Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου, τιμήθηκε με το βραβείο IVLP Impact Award για το καινοτόμο έργο του, “IGNITE - Ενδυνάμωση των Εφήβων για τη Δημιουργικότητα και την Καινοτομία” από το U.S. Department of State’s Bureau of Educational and Cultural Affairs και το Meridian International Center ως εταίρο υλοποίησης.


Το σημαντικό αυτό βραβείο δίνει τη δυνατότητα υλοποίησης του project IGNITE, το οποίο αποτελεί μία καινοτόμα πρωτοβουλία η οποία αποσκοπεί στη γεφύρωση των εκπαιδευτικών κενών και στην ενδυνάμωση των εφήβων που ενδεχομένως δεν έχουν πρόσβαση σε παρόμοιες ευκαιρίες. Έχει σχεδιαστεί για να ενδυναμώσει έφηβους/ες ηλικίας 13-18 ετών στην Κρήτη, παρέχοντάς τους σημαντικές δεξιότητες στην επιχειρηματικότητα, τη δημιουργικότητα και την καινοτομία.

Σύμφωνα με τον Δρ. Βασσάκη:

"Μέσω του έργου IGNITE, σκοπεύουμε να καλλιεργήσουμε το επιχειρηματικό πνεύμα των εφήβων, να αναπτύξουμε τη δημιουργικότητά τους και να τους εξοπλίσουμε με σημαντικές δεξιότητες επίλυσης προβλημάτων. Mε την υποστήριξη του IVLP Impact Award, θα καλλιεργήσουμε μια γενιά changemakers (ατόμων που θα φέρουν σημαντικές αλλαγές) που θα δημιουργήσουν ένα καλύτερο μέλλον για τους/ις ίδιους/ες, τις κοινότητές τους και όχι μόνο."

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr