ΑΠΘ: Με κατάγματα στα χέρια και πόδια νοσηλεύεται ο φοιτητής που έπεσε από τον 3ο όροφο της Σχολής / Τι λέει ο Πρύτανης

ΑΠΘ: Με κατάγματα σε χέρια και πόδια νοσηλεύεται ο φοιτητής που έπεσε από τον 3ο όροφο της Σχολής / Τι λέει ο Πρύτανης

Αριστοτέλειο Παν. Θεσσαλονίκης: Ο πρύτανης του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, Νίκος Παπαϊωάννου μίλησε σε τηλεοπτική του παρουσία στο Mega για το περιστατικό που φοιτητής του πανεπιστημίου έπεσε από τον τρίτο όροφο, την ώρα που καθόταν στο περβάζι του παραθύρου της αίθουσας.

Από καθαρή τύχη σώθηκε ο φοιτητής του ΑΠΘ που έπεσε από τον 3ο όροφο του κτιρίου, την ώρα που καθόταν στο περβάζι του παραθύρου της διδακτικής αίθουσας. Σχετικά με το παρ’ ολίγον τραγικό συμβάν μίλησε στο MEGA, ο πρύτανης του πανεπιστημίου, Νίκος Παπαϊωάννου.   


«Σοκαριστικό» χαρακτήρισε ο πρύτανης το συμβάν, τονίζοντας πως αυτό που προέχει είναι η πλήρης αποθεραπεία του φοιτητή. Επιβεβαίωσε όλα τα ρεπορτάζ που έχουν γίνει αναφορικά με το γεγονός και ανέφερε πως πλέον τα κτίρια δεν μπορούν να ικανοποιήσουν τις σημερινές ανάγκες του πανεπιστημίου.

Υπενθυμίζεται πως ο εν λόγω φοιτητής καθόταν στο περβάζι καθώς η αίθουσα ήταν υπερπλήρης. «Σίγουρα υπάρχει μία σκέψη η οποία δεν μπορεί να υλοποιηθεί από τη μία μέρα στην άλλη, το εάν μπορούμε να επεκταθούμε εκτός campus» προσέθεσε ο πρύτανης.

Σημείωσε πως το πρόβλημα της πληρότητας παρουσιάζεται στην οικονομική και νομική σχολή του πανεπιστημίου. «Ήδη ο κοσμήτορας είχε βρει αίθουσες σε όμορα κτίρια πριν συμβεί το περιστατικό» συμπλήρωσε.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

ΣΟΚ στο ΑΠΘ: Φοιτητής έπεσε από τον 3ο όροφο εν ώρα μαθήματος / Καθόταν σε περβάζι επειδή δεν υπήρχε θέση (ΦΩΤΟ)

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr