Λύσεις Νέα Ελληνική Γλώσσα (ΓΕΛ) Πανελλήνιες 2024

ΕΝΟΤΗΤΕΣ

Λύσεις Νέα Ελληνική Γλώσσα (ΓΕΛ) Πανελλήνιες 2024

Θέματα Πανελληνίων 2024Τα «Φοιτητικά Νέα» ενημερώνουν όλους τους υποψήφιους των (φετινών) Πανελλαδικών Εξετάσεων 2024 όπως και τους γονείς των υποψηφίων πως μέσα από το παρόν άρθρο μπορείτε να δείτε ΠΡΩΤΟΙ τις προτεινόμενες λύσεις για το μάθημα της Νέας Ελληνικής Γλώσσας των (ΓΕΛ).

Πρώτη ημέρα πανελλαδικών εξετάσεων σήμερα (Παρασκευή 31 Μαΐου 2024) για τους υποψήφιους των Γενικών Λυκείων (ΓΕΛ) που διεκδικούν μία θέση σε Τμήματα, Σχολές της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης της χώρας. Υπενθυμίζεται πως σύμφωνα με την Υπουργική Απόφαση του Υπουργείου Παιδείας ο συνολικός αριθμός των εισακτέων (δηλ. πρωτοετών φοιτητών) για την επόμενη ακαδημαϊκή χρονιά θα ανέλθει σε 68.851, έναντι 68.574 θέσεων που ανήλθαν κατά το ακαδημαϊκό έτος 2023-2024. Δείτε εδώ τον πίνακα με τις θέσεις ανά Τμήμα/Σχολή Πανεπιστημίου.

Ως ώρα έναρξης εξέτασης ορίζεται η 08:30 π.μ., κοινή για τους υποψηφίους ημερήσιων και εσπερινών Λυκείων. Οι υποψήφιοι πρέπει να προσέρχονται στις αίθουσες εξέτασης μέχρι τις 08.00 π.μ. Η διάρκεια των εξετάσεων είναι 3 ώρες. Το θέμα της Έκθεσης θα γίνει γνωστό στις 10:00 π.μ..

Η εξεταστέα ύλη και τα θέματα των εξετάσεων είναι κοινά για όλους τους υποψηφίους ημερησίων και εσπερινών ΓΕΛ.

Προτεινόμενες Απαντήσεις

Τα «Φοιτητικά Νέα» σας μεταδίδουν σε συνεργασία με τον Εκπαιδευτικό Οργανισμό ΜΕΘΟΔΙΚΟ τις προτεινόμενες απαντήσεις του μαθήματος (Γενικής Παιδείας) Νέα Ελληνική Γλώσσα.

Οι απαντήσεις έχουν ενσωματωθεί παρακάτω:

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να ανανεώσετε τη σελίδα! Μείνετε Συντονισμένοι!

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να ανανεώσετε τη σελίδα! Μείνετε Συντονισμένοι!

Τα Θέματα του μαθήματος "Νέα Ελληνική Γλώσσα" των ΓΕΛ και τον σχολιασμό των θεμάτων θα μπορείτε να τα δείτε εδώ.