Η Βασιλική Μεταξά συγκέντρωσε 19.025 μόρια - Τι θέλει να σπουδάσει

Η Βασιλική Μεταξά συγκέντρωσε 19.025 μόρια - Τι θέλει να σπουδάσει

Αριστούχοι Πανελληνίων 2021Η Βασιλική Μεταξά, που φοίτησε στο 2ο ΕΠΑΛ Πτολεμαΐδας, σημείωσε 19.025 μόρια στις Πανελλήνιες Εξετάσεις, στον τομέα της «Οικονομίας Διοίκησης» και αφήνει κάποιες λεπτομέρειες στα «Φοιτητικά Νέα», για την προετοιμασία της και τα όνειρά της.

Μας αναφέρει, χαρακτηριστικά, πως από τότε που θυμάται τον εαυτό της, το χόμπι της ήταν το σχέδιο στην μόδα. Θα ήθελε να το ακολουθήσει. Σκεπτόμενη, όμως, μια δεύτερη φορά, ένα κομμάτι που της κρατά το ενδιαφέρον άσβεστο είναι τα Οικονομικά. Πρώτον, γιατί είναι πολύ χρήσιμη επιστήμη, και δεύτερον διότι στην δύσκολη εποχή που ζούμε, είναι ένας τομέας που προσφέρει πολλές ευκαιρίες για επαγγελματική αποκατάσταση και ποικίλες θέσεις εργασίας.


Η Βασιλική πιστεύει πως ένα σωστό πρόγραμμα μελέτης, αν κανείς έχει προσοχή στο στόχο του, μπορεί να βρει τον τρόπο για να το φροντίσει. 

Για εκείνη, η περίοδος της πανδημίας ήταν κάτι πρωτόγνωρο, αλλά κατά κάποιον τρόπο, ο εγκλεισμός υπήρξε ωφέλιμος, αφού όπως δηλώνει, λειτούργησε θετικά στον τελευταίο χρόνο της μαθητικής της πορείας. Είχε, όπως, μας περιγράφει άπλετο χρόνο για μελέτη,  καλή προσήλωση στο στόχο της. 

Για την οικογένειά της, αποκαλύπτει στα «Φοιτητικά Νέα»:

«Η οικογένειά μου, πάντα, ήταν δίπλα μου και με στήριξαν πολύ ψυχολογικά, κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας μου. Και αυτοί, όπως και εγώ, είμαστε πολύ χαρούμενοι που, παρά την δύσκολη εποχή που περάσαμε και περνάμε όλοι, τα κατάφερα να κάνω το όνειρό μου πραγματικότητα!»

Οφείλει την απόδοσή της στους καθηγητές της (εντός και εκτός σχολείου), που την προετοίμασαν.

Η Αριστούχος Βασιλική Μεταξά

Καταλήγει, λέγοντάς μας:

«Παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίσαμε όλοι, με την εξ αποστάσεως εκπαίδευση, θεωρώ πως μόνο κέρδισα από αυτή τη «κατάσταση», γιατί αφοσιώθηκα 100% στα μαθήματά μου.»

Ευχαριστούμε Βασιλική για την υπέροχη συνέντευξη!

Τα «Φοιτητικά Νέα» στον αγώνα αναζήτησης των «Πρώτων των Πρώτων» των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2021.

Προσοχή: Αν θέλεις και εσύ να ενημερώνεσαι ΠΡΩΤΟΣ για κάθε νέα ανάρτηση που αφορά τις Πανελλαδικές, Μηχανογραφικό, Ελάχιστη Βάση Εισαγωγής, Εκτιμήσεις Βάσεων, Αποτελέσματα Βάσεων, Ενημέρωση Νεοεισαχθέντων Φοιτητών πατήστε εδώ.

Περισσότερα άρθρα για τους Πρώτους των Πρώτων Πανελλαδικών 2021 μπορείτε να δείτε εδώ.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία νέα για τις Πανελλαδικές 2021.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr