Οι Αριστούχοι των Πανελληνίων στα «Φοιτητικά Νέα»

Οι Αριστούχοι των Πανελληνίων στα «Φοιτητικά Νέα»

Τα «Φοιτητικά Νέα», το απόλυτο Φοιτητικό Portal στην Ελλάδα, που διαρκώς βρίσκεται στο πλευρό των μελλοντικών και νυν φοιτητών, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, ακολουθούν ένα εγχείρημα για την αναγνώριση της υπέρτατης προσπάθειας όσων αρίστευσαν στις Πανελλήνιες Εξετάσεις του 2021, στηρίζοντας δε, την ίδια στιγμή, και την προσπάθεια όλων γενικά των συμμετεχόντων.

Για το σκοπό αυτό, εφέτος, πιο ειδικά, τα «Φοιτητικά Νέα», διαμόρφωσαν μια στήλη, η οποία θα είναι αφιερωμένη στους Αριστούχους. Η στήλη φέρει το όνομα «Αριστούχοι Πανελληνίων 2021». Εκεί, λόγω του μεγάλου αριθμού των συνεντεύξεων που οι αριστούχοι μοιράζονται με τα «Φοιτητικά Νέα», θα ακολουθηθεί μια συνεχής και σταθερή ροή δημοσιεύσεων, όπου θα δίνονται λεπτομερείς συνεντεύξεις από τους φετινούς υποψηφίους που αρίστευσαν, οι οποίοι θα περιγράφουν σημεία από την προετοιμασία - προσπάθειά τους για τις πανελλαδικές εξετάσεις και για τη συνολική τους εμπειρία, ειδικά σε αυτές τις δύσκολες και ανεπανάληπτες στιγμές που τους άλλαξαν τη ζωή - σχετικά με τον covid-19, αλλά και για τους παράγοντες που συνέβαλαν στα αποτελέσματά τους.

Συντονιστείτε στην σελίδα Φοιτητικά Νέα - Newsroom πατώντας εδώ, για να ενημερώνεστε ΠΡΩΤΟΙ για όλα τα τελευταία νέα!


Η στήλη αυτή, πέρα από μια παρακαταθήκη για όλους τους αριστούχους, οι οποίοι, πλάι στους γονείς τους, θα λάβουν μεγάλη χαρά βλέποντας τις εμπειρίες τους κοινοποιημένες, εκτιμάται πως θα αποτελέσει και θετική επιρροή για τους επόμενους νέους, ώστε να φανούν δυνατοί και να πιστέψουν στις δυνάμεις τους, όταν κι εκείνοι θα συμμετάσχουν στις Πανελλήνιες Εξετάσεις.  

Η ομάδα πίσω από τα «Φοιτητικά Νέα» δεν επαναπαύεται. Καθημερινά, βρίσκεται στην υπηρεσία των φοιτητών, ώστε να τους κοινοποιεί εγκαίρως έγκυρες πληροφορίες που τους αφορούν, να συμβάλλει ώστε να επιλύονται προβλήματα στην φοιτητική τους πορεία στο Πανεπιστήμιο, ενώ συνεχώς εξελίσσεται σε πολλές κατευθύνσεις, όπως και η παραπάνω, καθώς δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι, εκτός από τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο χώρος της Παιδείας στην Ελλάδα, υπάρχουν και οι στιγμές χαράς και ικανοποίησης των νέων, όταν μαθαίνουν ότι πέτυχαν τα μέγιστα στις Πανελλήνιες εξετάσεις.

Για να μεταβείτε στην στήλη «Αριστούχοι Πανελληνίων 2021» πατήστε εδώ.

Τα «Φοιτητικά Νέα» εύχονται σε κάθε νέο φοιτητή καλή σταδιοδρομία και στους υποψήφιους που μπορεί να μην καταφέρουν να εισαχθούν στη Σχολή που τους ενδιαφέρει να μην τα βάζουν κάτω, να μην σταματούν να διεκδικούν τα όνειρά τους και να επιμένουν στους στόχους τους.

Τα «Φοιτητικά Νέα» παραμένουν στον αγώνα της καθημερινής ενημέρωσης των υποψηφίων φοιτητών και νυν φοιτητών μέσα από την συνεχόμενη και ασταμάτητη ροή στο foititikanea.gr.

Συντονιστείτε στην σελίδα Φοιτητικά Νέα - Newsroom πατώντας εδώ.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

ΠΜΣ Σχολής Επιστημών Υγείας Παν. Πατρών