ΠΚΣ: "Ο αντικομμουνισμός πρέπει να καταδικαστεί από όλους τους φοιτητές" / Απάντηση στη ΔΑΠ-ΝΔΦΚ

ΠΚΣ: Απάντηση στη ΔΑΠ-ΝΔΦΚ / "Ο αντικομμουνισμός πρέπει να καταδικαστεί από όλους τους φοιτητές"

Ανακοίνωση των εκλεγμένων με την Πανσπουδαστική ΚΣ στην ΑΣΠΑΙΤΕ με αφορμή την ανακοίνωση της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ: "Η ΠΚΣ σε ρόλο μαφίας - Χτύπησαν φοιτητές":

"Για την αποκρουστική στήριξη της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ σε φασίστες και σβάστικες στην ΑΣΠΑΙΤΕ:


Καταγγέλλουμε την απαράδεκτη και χυδαία ανακοίνωση - επίθεση στελεχών της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ σε φοιτητές της ΑΣΠΑΙΤΕ την Πέμπτη 19 Οκτώβρη και την προκλητική συγκάλυψη στην δράση φασιστών στην σχολή μας.

Συγκεκριμένα, την Τετάρτη 18 Οκτώβρη, φοιτητές της σχολής αντέδρασαν όταν αντιλήφθηκαν την ώρα του μαθήματος ότι ένα φασιστικό στοιχείο, ζωγράφιζε φανερά και ξεδιάντροπα μια ναζιστική σβάστικα και στίχο από τραγούδι των ναζί! Η αντίδραση τους ήταν αυτονόητη αφού δεν έχουν θέση στις σχολές μας οι φασίστες και τα σύμβολά τους!

Τον συγκεκριμένο υμνητή του φασισμού βρήκε να υπερασπιστεί η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ αφού όχι μόνο δεν κατήγγειλε τα φασιστικά σύμβολα των SS και του Χίτλερ αλλά αντίθετα κατηγόρησε με αισχρό τρόπο φοιτητές, μέλη της ΚΝΕ και εκλεγμένους με την Πανσπουδαστική Κ.Σ! 

Στην συνέχεια με μια πρωτοφανή ενέργεια προσπάθησε να επιβάλει τις απόψεις της στον Φοιτητικό Σύλλογο και με μια αισχρή ανακοίνωση έφτασε να κατηγορεί για “φασισμό του ΚΚΕ” και να αποκαλεί τα μέλη της ΚΝΕ ως «οι μεγαλύτεροι φασίστες», υιοθετώντας την μαύρη προπαγάνδα των εγκληματιών της Χρυσής Αυγής. Όταν η πλειοψηφία του Διοικητικού Συμβουλίου αρνήθηκε να υιοθετήσει την αισχρή αυτή στάση, τότε με πρωταγωνιστές διάφορα γνωστά στελέχη της ΔΑΠ άνω των 30 χρόνων όπως ο Γραμματέας της ΚΕ της ΟΝΝΕΔ αλλά και ο Γραμματέας της ΔΑΠ, προσπάθησαν με ύβρεις και τραμπουκισμούς να επιβάλουν τις απόψεις τους.

Είναι επικίνδυνοι! Η ανοχή στα ναζιστικά σύμβολα και ιδεολογία δημιουργεί το έδαφος για να ετοιμάζονται τα νέα εγκλήματα των φασιστών! Ο αντικομμουνισμός πρέπει να καταδικαστεί από όλους τους φοιτητές αφού προετοιμάζει τη επίθεση στα δικαιώματα μας στις σπουδές και τη ζωή.

Τέτοιες ενέργειες δεν γίνονται αποδεκτές μέσα στις σχολές μας για αυτό και η πλειοψηφία των φοιτητών τους καταδίκασε!

Καμία ανοχή στο φασισμό και όσους τον συγκαλύπτουν!"

Σχετικό άρθρο: ΔΑΠ-ΝΔΦΚ: "Η ΠΚΣ σε ρόλο μαφίας - Χτύπησαν φοιτητές"

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr