ΔΑΠ-ΝΔΦΚ: "Η ΠΚΣ σε ρόλο μαφίας - Χτύπησαν φοιτητές"

ΔΑΠ-ΝΔΦΚ: "Η ΠΚΣ σε ρόλο μαφίας - Χτύπησαν φοιτητές"

Η ανακοίνωση που εξέδωσε η φοιτητική παράταξη ΔΑΠ-ΝΔΦΚ:

Η ΠΚΣ σε ρόλο μαφίας: Χτύπησαν τον Γραμματέα της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ και μέλη της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ ΑΣΠΑΙΤΕ


Κατά την διάρκεια του Διοικητικού Συμβουλίου που κάλεσε η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ με σκοπό να καταγγείλει ο φοιτητικός σύλλογος της ΑΣΠΑΙΤΕ τις τραμπούκικες πρακτικές της ΠΚΣ και τη στοχοποίηση τριών φοιτητριών-μελών της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ, γίναμε μάρτυρες άλλης μιας κόκκινης μαφιόζικης επίθεσης.

Μετά την έναρξη του ΔΣ τα μέλη της ΠΚΣ, έχοντας δείξει από το πρωί τις προθέσεις τους, ξεκίνησαν με τις συνήθεις ύβρεις κατά της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ, προσπαθώντας να σκίσουν την έντυπη καταγγελία της Οργάνωσής μας, ασκώντας σωματική βία στα μέλη μας.

Το κερασάκι στην τούρτα ήταν η εμφάνιση εξωπανεπιστημιακών με κοκκάλινα γάντια και κράνη, όπου εκεί άρχισε η άνανδρη επίθεση με γροθιές κατά του Γραμματέα της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Κυριαζή Σωτηρίου, του Γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής της ΟΝΝΕΔ Μιχάλη Νίκα, του Αναπληρωτή Γραμματέα της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Σπύρο Παναγιώτου και άλλων μελών της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ.

Είναι ξεκάθαρο για πολλοστή φορά και γίνεται πιο έντονο από ποτέ, το ποιοι είναι οι πραγματικοί τραμπούκοι των σχολών.

Ως ΔΑΠ-ΝΔΦΚ καταδικάζουμε κάθε μορφή επίθεσης. Καταδικάζουμε κάθε μορφή φασισμού και ακραία άποψη που δεν έχει χώρο στα πανεπιστήμια μας. Καταδικάζουμε τη βία από όπου και αν προέρχεται και θα συνεχίσουμε να βρισκόμαστε μέσα στις σχολές για να υπερασπιζόμαστε το συμφέρον των φοιτητών. Μέχρι τέλους.

ΔΑΠ-ΝΔΦΚ

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr