Τελευταία Φοιτητικά Νέα - Ροή Ειδήσεων

 Εγγραφές Πρωτοετών Φοιτητών 2017-2018 στο ΤΕΙ Ηπείρου

Εγγραφές Πρωτοετών Φοιτητών 2017-2018 στο ΤΕΙ Ηπείρου

Οι ηλεκτρονικές εγγραφές των Πρωτοετών Φοιτητών στα ΑΕΙ Πανεπιστημιακού και Τεχνολογικού Τομέα πραγματοποιούνται από Τρίτη 5/9 έως και Πέμπτη 14/9.

Η εγγραφή γίνεται με ενιαίο τρόπο για όλα τα Τμήματα και τις Σχολές των ΑΕΙ Πανεπιστημιακού και Τεχνολογικού Τομέα μέσω πληροφοριακού συστήματος του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων. Η αίτηση εγγραφής και η δήλωση των απαραίτητων στοιχείων γίνεται αποκλειστικά μέσω του πληροφοριακού συστήματος.

Συντονιστείτε στην σελίδα Φοιτητικά Νέα - Newsroom πατώντας εδώ, για να ενημερώνεστε ΠΡΩΤΟΙ για όλα τα τελευταία νέα!


ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ SOS ΠΡΩΤΟΕΤΩΝ ΤΕΙ ΗΠΕΙΡΟΥ! Για τις δηλώσεις μαθημάτων, δωρεάν σίτιση, δωρεάν στέγαση, φοιτητικά συγγράμματα, φοιτητικό πάσο, φοιτητικά επιδόματα κτλ, θα ενημερωθείτε ΕΔΩ.

Η ανακοίνωση που εξέδωσε το ΤΕΙ Ηπείρου στους Πρωτοετείς Φοιτητές 2017-2018 έχει ως εξής:

Δικαιολογητικά για Εγγραφές Πρωτοετών

Διαδικασία ολοκλήρωσης εγγραφών πρωτοετών φοιτητών στο ΤΕΙ Ηπείρου.

Οι επιτυχόντες των Πανελλαδικών εξετάσεων που θα ολοκληρώσουν την εγγραφή τους μέσω της ηλεκτρονικής εφαρμογής του ΥΠ.Π.Ε.Θ. οφείλουν να καταθέσουν στις Γραμματείες των Τμημάτων του ΤΕΙ Ηπείρου τα εξής συμπληρωματικά δικαιολογητικά (είτε αυτοπρόσωπος είτε ταχυδρομικά):

  • Φωτοτυπία της Αστυνομικής Ταυτότητας ή Διαβατήριο.
  • Πιστοποιητικό Γέννησης μόνο για τα αγόρια, στην περίπτωση που θα αιτηθούν βεβαίωση για αναβολή στράτευσης.
  • Δύο (2) πρόσφατες φωτογραφίες τύπου ταυτότητας (ασπρόμαυρες ή έγχρωμες).
  • ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ: Ακουόγραμμα (χορηγείται από ιατρό ΩΡΛ) καθώς επίσης και Λογοθεραπευτική εκτίμηση από Δημόσιο Νοσοκομείο ή Ιδιώτη Λογοθεραπευτή.
  • ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΛΑΪΚΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ: Δήλωση επιλογής μουσικού οργάνου. Υπόδειγμα δήλωσης

Στην περίπτωση που τα παραπάνω συμπληρωματικά δικαιολογητικά (φωτοτυπία αστυνομικής ταυτότητας, φωτογραφίες, Πιστοποιητικό Γέννησης, κ.λπ.) αποσταλούν ταχυδρομικά θα πρέπει να συνοδεύονται από σχετική επιστολή με θεώρηση του γνησίου της υπογραφής μέσω ΚΕΠ. Υπόδειγμα Επιστολής

Η ως άνω διαδικασία θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί έως την Πέμπτη 5 Οκτωβρίου 2017.

Με το πέρας της ηλεκτρονικής εγγραφής και μόλις ολοκληρωθεί ο έλεγχος των στοιχείων της ηλεκτρονικής αίτησης από τις γραμματείες των τμημάτων, ο φοιτητής οφείλει να ενεργοποιήσει το λογαριασμό του και να αποκτήσει κωδικούς πρόσβασης για τις ακαδημαϊκές υπηρεσίες του Ιδρύματος (Πρόγραμμα "Γραμματεία", ακαδημαϊκή ταυτότητα , Εύδοξος, κ.λπ.), μέσω της υπηρεσίας ενεργοποίησης ηλεκτρονικού λογαριασμού στο ΤΕΙ Ηπείρου https://uregister.teiep.gr (URegister).

Ημερομηνία έναρξης των μαθημάτων σε όλα τα τμήματα του ΤΕΙ Ηπείρου ορίζεται η Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2017.

Την ενημερωτική σελίδα των Φοιτητών του ΤΕΙ Ηπείρου μπορείτε να την δείτε εδώ.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

ΠΜΣ Σχολής Επιστημών Υγείας Παν. Πατρών