Τελευταία Φοιτητικά Νέα - Ροή Ειδήσεων

 Αντιδρούν οι φοιτητές του ΤΕΙ Άμφισσας με Γ.Σ. – Ποιο το μέλλον του Δ.Ο.Ε.Π.Τ.Μ.

Αντιδρούν οι φοιτητές του ΤΕΙ Άμφισσας με Γ.Σ. – Ποιο το μέλλον του Δ.Ο.Ε.Π.Τ.Μ.

ΤΕΙ Στερεάς Ελλάδας: «Έχει κατατεθεί στην Βουλή το Νομοσχέδιο της συγχώνευσης του ΤΕΙ Στερεάς Ελλάδας και όπως αντιλαμβάνόμαστε θα πρέπει να υπάρξει Άμεση και Δυναμική αντίδραση!

Έτσι, αποφασίστηκε Γενική Συνέλευση, που θα συμμετέχουν όχι μόνο οι φοιτητές και το διοικητικό προσωπικό του τμήματος, αλλά και οι τοπικοί φορείς, βουλευτής και περιφέρεια», αναφέρει στα Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr μέλος του Δ.Σ. του Τμήματος Δ.Ο.Ε.Π.Τ.Μ. του ΤΕΙ Στερεάς Ελλάδας.

Είσαι Πρωτοετής; Μείνετε Συντονισμένοι στα «Φοιτητικά Νέα» καθώς μέσα από την ροή ειδήσεων της αρχικής σελίδας foititikanea.gr θα σας ενημερώσουν για την διαδικασία έκδοσης φοιτητικού πάσου, φοιτητικών συγγραμμάτων, δωρεάν σίτισης, δωρεάν στέγασης, φοιτητικών επιδομάτων, διαδικασία μετεγγραφών κτλ. Συντονίσου στην κεντρική σελίδα ενημέρωσης των φοιτητών στο facebook Φοιτητικά Νέα - Foititikanea.gr για να ενημερώνεσαι για τα σημαντικότερα νέα που σε αφορούν και για όλα τα τελευταία νέα στην σελίδα Φοιτητικά Νέα - Newsroom.


Καλούνται όλοι οι φοιτητές του τμήματος Δ.Ο.Ε.Π.Τ.Μ. να προσέλθουν στην Γενική Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 10-01-2019 και ώρα 14:00 μ.μ. στο Μικρό Αμφιθέατρο του ΤΕΙ. Καλεσμένοι επίσης, είναι και η Πρόεδρος του τμήματος κα. Μενεγάκη, ο Πρύτανης κ. Λάμψας, ο Βουλευτής του νομού κ. Κωστοπαναγιώτου, ο Δήμαρχος κ. Παναγιωτόπουλος, ο κ. Κυπριανός και εκπρόσωποι από την Περιφέρεια. 

Θα συζητηθούν τα εξής θέματα:

1) Ανάλυση νομοσχεδίου!

2) Ποιες οι κινήσεις του ΤΕΙ Στερεάς Ελλάδας ως τώρα;

3) Ποιο το μέλλον του τμήματος Δ.Ο.Ε.Π.Τ.Μ.;

4) Ποιες ενέργειες ώστε, να διασφαλιστεί η ομαλή μετάβαση του τμήματος και να δοθεί η δυνατότητα αναβάθμισης του Πτυχίου ( το μοναδικό τμήμα που δεν συμπεριλαμβάνεται στο νομοσχέδιο);

5) Που θα είναι η έδρα της σχολής( Γενικό Τμήμα ) και τι σημαίνει αυτό πρακτικά;

6) Με ποιο τμήμα θα γίνει η συγχώνευση;

7) Τι δικαιώματα θα έχει το τμήμα από εδώ και πέρα;

8) Σε ποιο σημείο εξέλιξης βρίσκονται τα επαγγελματικά δικαιώματα;

9) Γενικά θέματα

10) Απόφαση συνέλευσης

Αντιδράμε επειδή, δεν υπάρχει μνεία για το τμήμα μας για ακόμα μία φορά!

Το ΤΕΛΙΚΟ Νομοσχέδιο για το νέο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας!

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

ΠΜΣ Σχολής Επιστημών Υγείας Παν. Πατρών