Τελευταία Φοιτητικά Νέα - Ροή Ειδήσεων

 ΤΕΙ Θεσσαλίας: Τελετή λήξης της 6η Φοιτητικής Βδομάδας Αθλητικών και Πολιτιστικών Εκδηλώσεων

Το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων συμπληρώνει φέτος τα 50 χρόνια από την ίδρυσή του. Με την ευκαιρία της επετείου, διοργάνωσε πρόσφατα πανηγυρική εκδήλωση στην οποία παρευρέθηκαν εκπρόσωποι ακαδημαϊκών φορέων, καθώς και το ΤΕΙ Θεσσαλίας.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν πρυτάνεις από ελληνικά και ξένα Πανεπιστήμια, ομότιμοι καθηγητές του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, Πρόεδροι των Συμβουλίων Ιδρυμάτων των Ελληνικών Πανεπιστημίων, εκπρόσωποι ακαδημαϊκών φορέων, τοπικές Αρχές.

Το ΤΕΙ Θεσσαλίας στο πλαίσιο της εξωστρέφειας, διοργανώνει την τελετή λήξης της 6η Φοιτητικής Βδομάδας Αθλητικών και Πολιτιστικών Εκδηλώσεων που θα πραγματοποιηθεί μεθαύριο Παρασκευή 13 Ιουνίου στις 8 το βράδυ στη Κεντρική πλατεία της Λάρισας. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει παραδοσιακούς χορούς Ηπείρου, Θεσσαλίας, Πόντου, Μακεδονίας, Κρήτης και Θράκης ενώ θα ακολουθήσουν επίδειξη Capoeira χορογραφίες Tango, Latin, Chicago girls, hip-hop, Break dance, Salsa Rueda και τέλος Zumba fitness give me 5. Στο τέλος της εκδήλωσης θα γίνει απονομή βραβείων στους φοιτητές που πρώτευσαν στους Πανελλήνιους Φοιτητικούς Αγώνες και στους Διατμηματικούς Αγώνες του ΤΕΙ Θεσσαλίας.

Ακολούθησε τα Φοιτητικά Νέα και στο Viber! Πατήστε εδώ για να μπείτε στην ομάδα μας!


Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr