Τελευταία Φοιτητικά Νέα - Ροή Ειδήσεων

 Τους πρωτοετείς φοιτητές βράβευσε ο Δήμος Αλιάρτου-Θεσπιέων

Tους πρωτοετείς φοιτητές βράβευσε ο Δήμος Αλιάρτου-Θεσπιέων

Tους πρωτοετείς φοιτητές βράβευσε ο Δήμος Αλιάρτου-Θεσπιέων, σε ειδική εκδήλωση, στο κατάμεστο συνεδριακό κέντρο Αλιάρτου.

Τιμητικό έπαινο έλαβαν φέτος πενήντα δύο επιτυχόντες μαθητές, οι οποίοι ήταν πλαισιωμένοι από τις οικογένειες, τους φίλους και τους καθηγητές τους, αλλά και από πολυάριθμους εκπροσώπους φορέων και μέλη της τοπικής κοινωνίας.

Είσαι Πρωτοετής; Μείνετε Συντονισμένοι στα «Φοιτητικά Νέα» καθώς μέσα από την ροή ειδήσεων της αρχικής σελίδας foititikanea.gr θα σας ενημερώσουν για την διαδικασία έκδοσης φοιτητικού πάσου, φοιτητικών συγγραμμάτων, δωρεάν σίτισης, δωρεάν στέγασης, φοιτητικών επιδομάτων, διαδικασία μετεγγραφών κτλ. Συντονίσου στην κεντρική σελίδα ενημέρωσης των φοιτητών στο facebook Φοιτητικά Νέα - Foititikanea.gr για να ενημερώνεσαι για τα σημαντικότερα νέα που σε αφορούν και για όλα τα τελευταία νέα στην σελίδα Φοιτητικά Νέα - Newsroom.


Στη διάρκεια της εκδήλωσης βραβεύθηκαν επίσης η δομή «Κέντρο Υγείας Αλιάρτου» για την συνεισφορά στην τοπική κοινωνία, έξι μαθητές του 2ου Δημοτικού Σχολείου Αλιάρτου, που διακρίθηκαν στην 8η Παγκόσμια Biennale Παιδικής Ζωγραφικής, συμμετέχοντες δημότες στον 37ο Μαραθώνιο Δρόμο 2019 και συνταξιούχοι εκπαιδευτικοί.

Στην ομιλία του ο Δήμαρχος, Γεώργιος Ντασιώτης, αναφέρθηκε στην αξία της εκπαίδευσης και των σπουδών, που τις χαρακτήρισε «…μονόδρομο και για τους ίδιους, αλλά και για την πατρίδα», κατέληξε λέγοντας «…Σας εύχομαι καλή χρόνια με υγεία και Προκοπή. Η σημερινή μέρα είναι για μένα σπουδαία. Με το κύρος του θεσμού που εσείς οι δημότες  μου αναθέσατε να εκπροσωπώ αποδίδω οφειλόμενες ΤΙΜΕΣ σε ανθρώπους που αγωνίζονται. Είναι ότι πιο σπουδαίο μπορώ να κάνω…» και απευθυνόμενος στους γονείς και στους εκπαιδευτικούς ανέφερε ότι «Τα παιδιά δεν είναι δοχείο να τα γεμίσεις, είναι σπίρτο και φωτιά να τα ανάψεις».

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε για ένατη συνεχή χρονιά.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα. 

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

ΠΜΣ Σχολής Επιστημών Υγείας Παν. Πατρών