Τελευταία Φοιτητικά Νέα - Ροή Ειδήσεων

 Βγαίνουν σε λίγο οι Βάσεις των Τμημάτων

Βγαίνουν σε λίγο οι Βάσεις των Τμημάτων

Αποτελέσματα Βάσεων 2020: Τα «Φοιτητικά Νέα» θα σας παρουσιάσουν σε ζωντανή ροή τους ΠΙΝΑΚΕΣ των Βάσεων 2020 για κάθε Τμήμα της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευση για το 2020.

Ανακοινώνονται σήμερα Παρασκευή, 28 Αυγούστου (2020) οι Βάσεις Εισαγωγής των Τμημάτων της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης για το ακαδημαϊκό έτος 2020-2021. 


Ακολούθησε τα Φοιτητικά Νέα και στο Viber! Πατήστε εδώ για να μπείτε στην ομάδα μας! Ακόμη, μην ξεχνάς να επισκέπτεσαι καθημερινά τα Φοιτητικά Νέα πατώντας www.foititikanea.gr για να μην σου ξεφεύγει κανένα νέο.

Τα αποτελέσματα απεστάλησαν ηλεκτρονικά στις Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, προκειμένου να προωθηθούν στα σχολεία ευθύνης τους, για να εκτυπωθούν καταστάσεις των επιτυχόντων που θα αναρτηθούν στα Λύκεια ως το μεσημέρι της Παρασκευής. Διευκρινίζεται ότι οι καταστάσεις που θα αναρτηθούν στα Λύκεια θα περιέχουν μόνο τον κωδικό κάθε υποψηφίου και τα στοιχεία της επιτυχίας του και όχι τα ονομαστικά στοιχεία του. 

Από στιγμή σε στιγμή χιλιάδες υποψήφιοι θα μάθουν αν κατάφεραν να εισαχθούν στη σχολή της αρεσκείας τους, κάνοντας το όνειρό τους πραγματικότητα.

ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΒΑΣΕΙΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr