Τελευταία Φοιτητικά Νέα - Ροή Ειδήσεων

 Πανελλήνιες Αποτελέσματα: Συντονιστείτε στα «Φοιτητικά Νέα» για τους Βαθμούς

Πανελλήνιες Αποτελέσματα: Συντονιστείτε στα «Φοιτητικά Νέα» για τις Βαθμολογίες

Αποτελέσματα Πανελλαδικών 2019Οι υποψήφιοι θα μπορούν να δουν τα ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ των Πανελλαδικών Εξετάσεων (Βαθμολογίες) μέσα από τα «Φοιτητικά Νέα» μέσα από την ειδική εφαρμογή του Υπουργείου Παιδείας. Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε την εφαρμογή.

Οι υποψήφιοι για να αποκτήσουν πρόσβαση στα αποτελέσματα θα πρέπει να πληκτρολογήσουν τον οχταψήφιο κωδικό τους και τους τέσσερις αρχικούς χαρακτήρες από το επώνυμο, το όνομα, το πατρώνυμο και το μητρώνυμο τους με κεφαλαίους ελληνικούς χαρακτήρες. 

Ακολούθησε τα Φοιτητικά Νέα και στο Viber! Πατήστε εδώ για να μπείτε στην ομάδα μας! Ακόμη, μην ξεχνάς να επισκέπτεσαι καθημερινά τα Φοιτητικά Νέα πατώντας www.foititikanea.gr για να μην σου ξεφεύγει κανένα νέο.


Οι υποψήφιοι θα μπορούν να δουν τα ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ των Πανελλαδικών Εξετάσεων (Βαθμολογίες) μέσα από τα «Φοιτητικά Νέα» (το μέσο ενημέρωσης που θα χρειάζεσαι «ως φοιτητής»  για την ενημέρωση σου) και πιο συγκεκριμένα μέσα από την ειδική εφαρμογή του Υπουργείου Παιδείας. Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε την εφαρμογή.

Οι υποψήφιοι για να αποκτήσουν πρόσβαση στα αποτελέσματα θα πρέπει να πληκτρολογήσουν στην εφαρμογή http://results.it.minedu.gov.gr/ τον οχταψήφιο κωδικό τους και τους τέσσερις αρχικούς χαρακτήρες από το επώνυμο, το όνομα, το πατρώνυμο και το μητρώνυμο τους με κεφαλαίους ελληνικούς χαρακτήρες.

Την ίδια ημέρα προγραμματίζεται να ανακοινωθούν τα στατιστικά στοιχεία για τις φετινές βαθμολογικές επιδόσεις ΓΕΛ και ΕΠΑΛ που θα αναρτηθούν ΠΡΩΤΑ στα στην κεντρική σελίδα του «Φοιτητικά Νέα».

Δείτε ΕΔΩ την Ενημερωτική σελίδα για τους Υποψήφιους Φοιτητές

Σύμφωνα με το Υπουργείο Παιδείας η ανακοίνωση, ανάρτηση των βαθμολογιών των υποψηφίων με τις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2019 θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 28 Ιουνίου μετά τις 13.00 σε όλα τα ΓΕΛ και ΕΠΑΛ της χώρας.

Μείνετε Συντονισμένοι στα «Φοιτητικά Νέα» για τα Αποτελέσματα των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2019!

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr