Τελευταία Φοιτητικά Νέα - Ροή Ειδήσεων

 Πρόγραμμα Πανελλαδικών 2019

Πρόγραμμα Πανελλαδικών 2019

Πανελλήνιες 2019: Στις 6 Ιουνίου θα γίνει η πρεμιέρα των Πανελλαδικών εξετάσεων 2019 για τα ΕΠΑΛ και στις 7 Ιουνίου για τα Γενικά Λύκεια (ΓΕΛ) για την εισαγωγή των υποψηφίων στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.

Από τις 11 έως και τις 20 Ιουνίου θα γίνουν οι εξετάσεις για τα μαθήματα ειδικότητας.

Ακολούθησε τα Φοιτητικά Νέα και στο Viber! Πατήστε εδώ για να μπείτε στην ομάδα μας! Ακόμη, μην ξεχνάς να επισκέπτεσαι καθημερινά τα Φοιτητικά Νέα πατώντας www.foititikanea.gr για να μην σου ξεφεύγει κανένα νέο.


Η έναρξη της εξέτασης θα γίνεται στις 8.30πμ και οι υποψήφιοι πρέπει να είναι στην αίθουσα εξέτασης στις 8πμ, ενώ η διάρκεια της εξέτασης είναι τρεις ώρες.

SOS: Αν θέλετε να ενημερώνεστε πρώτοι για τα Θέματα και τις Λύσεις των μαθημάτων των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2019, πατήστε εδώ.

Δείτε μέσα από τα «Φοιτητικά Νέα» αναλυτικά το πρόγραμμα των Πανελλαδικών

Ως ώρα έναρξης εξέτασης ορίζεται η 08:30 π.μ., κοινή για τους υποψηφίους ημερήσιων και εσπερινών Λυκείων. Οι υποψήφιοι πρέπει να προσέρχονται στις αίθουσες εξέτασης μέχρι τις  08.00 π.μ.

Η διάρκεια εξέτασης κάθε μαθήματος είναι τρεις (3) ώρες.

Ως ώρα έναρξης εξέτασης ορίζεται η 08:30 π.μ. Οι υποψήφιοι πρέπει να προσέρχονται στις αίθουσες εξέτασης μέχρι τις  08.00 π.μ. Η διάρκεια εξέτασης κάθε μαθήματος είναι τρεις (3) ώρες, εκτός από το μάθημα ειδικότητας: Αρχιτεκτονικό Σχέδιο, για το οποίο η διάρκεια εξέτασης είναι τέσσερις (4) ώρες.

Πρόγραμμα των Ειδικών Μαθημάτων

Α) ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ και ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ 2019 ΓΙΑ ΓΕΛ & ΕΠΑΛ

Πανελλήνιες 2019: Πρόγραμμα Ειδικών-Μουσικών μαθημάτων και ΤΕΦΑΑ
Οι υποψήφιοι πρέπει να προσέρχονται στις αίθουσες εξέτασης:

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία νέα για τις Πανελλήνιες 2019.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr