Τελευταία Φοιτητικά Νέα - Ροή Ειδήσεων

 Ποια Πανεπιστήμια θα λάβουν χρηματοδότηση για να αγοράσουν κτίρια-εκτάσεις

Αγορές Ακινήτων για τις ανάγκες των ΑΕΙ

Πρόσκληση σε τέσσερα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα, προκειμένου να λάβουν χρηματοδότηση για αγορές ακινήτων. Εξαιρούνται αγορές ακινήτων που προορίζονται ή αφορούν σε φοιτητικές εστίες.

Περιλαμβάνονται αγορές ακινήτων (εδαφικών εκτάσεων ή/και κτηρίων), για την κάλυψη των στεγαστικών αναγκών των ΑΕΙ με οποιαδήποτε μορφή (συμπεριλαμβανομένων διαδικασιών "με το κλειδί στο χέρι"), που θα εξυπηρετούν το διοικητικό ή/και εκπαιδευτικό ή/και επιστημονικό/ερευνητικό και εν γένει το ακαδημαϊκό τους έργο. Εξαιρούνται αγορές ακινήτων που προορίζονται ή αφορούν σε φοιτητικές εστίες.


Ακολούθησε τα Φοιτητικά Νέα και στο Viber! Πατήστε εδώ για να μπείτε στην ομάδα μας! Ακόμη, μην ξεχνάς να επισκέπτεσαι καθημερινά τα Φοιτητικά Νέα πατώντας www.foititikanea.gr για να μην σου ξεφεύγει κανένα νέο.

Στόχος της δράσης είναι η υποστήριξη των Ανώτατων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων στην ανάπτυξη μόνιμων υποδομών προκειμένου να παρέχουν απρόσκοπτα τις υπηρεσίες τους τόσο στους φοιτητές, όσο και στο εκπαιδευτικό-επιστημονικό και διοικητικό προσωπικό που εργάζεται σε αυτά.

Η πρόσκληση αφορά τα εξής ΑΕΙ:

• Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
• Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής
• Ανώτατη Σχολή Καλών Τεχνών
• Ιόνιο Πανεπιστήμιο 

Τα «Φοιτητικά Νέα» σας παρουσιάζουν την πρόσκληση:

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr