Τελευταία Φοιτητικά Νέα - Ροή Ειδήσεων

 Το μεταπτυχιακό που κρατά τους νέους στην Ελλάδα

Το μεταπτυχιακό που κρατά τους νέους στην Ελλάδα

Πρώτη επιλογή των νέων της Ελλάδας αποτελεί το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα (ΠΜΣ) στη Διοίκηση Υπηρεσιών (MSM) της Σχολής Διοίκησης Επιχειρήσεων του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, σύμφωνα με τα στατιστικά του Προγράμματος.

Συγκεκριμένα, λόγω της έντονης εξωστρέφειας και του διεθνούς προσανατολισμού του μεταπτυχιακού, προσφέρει στους νέους σημαντικά κίνητρα για να μείνουν στη χώρα τους και να αποκτήσουν εφόδια όμοια με αυτά των εκπαιδευτικών ιδρυμάτων του εξωτερικού.

Ακολούθησε τα Φοιτητικά Νέα και στο Viber! Πατήστε εδώ για να μπείτε στην ομάδα μας!


Σύμφωνα με την ίδια έρευνα, το 90% περίπου των αποφοίτων του απορροφάται ως στελέχη επιχειρήσεων και οργανισμών αμέσως μετά την αποφοίτησή τους, γεγονός που καθιστά το μεταπτυχιακό ιδιαίτερα περιζήτητο.

Ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα του ΠΜΣ αποτελούν:

  • ο Διεθνής Προσανατολισμός του Προγράμματος που θεσμοθέτησε εδώ και 11 έτη τα Study Tours σε κορυφαία εκπαιδευτικά ιδρύματα και Business Schools του εξωτερικού, δίνοντας τη δυνατότητα στους αποφοίτους του να βιώσουν την εκπαιδευτική εμπειρία σε διαφορετικά επιχειρηματικά, εργασιακά και εκπαιδευτικά περιβάλλοντα αλλά και να παρακολουθούν από κοντά νέες επιστημονικές τάσεις και εξελίξεις
  • καθώς και οι δύο εξειδικεύσεις που προσφέρει σε υπερσύγχρονα γνωστικά αντικείμενα: Customer Experience Management – Διοίκηση Εμπειρίας Πελάτη (1 από τα 4 Μεταπτυχιακά σε όλη την Ευρώπη) και Management Consulting – Διοικητική Συμβουλευτική (το μοναδικό Μεταπτυχιακό στην Ελλάδα).

Η προθεσμία για την υποβολή αιτήσεων για τη 17η σειρά του Προγράμματος λήγει στις 28 Ιουνίου 2019 και για τα δύο τμήματα (πλήρους και μερικής φοίτησης).

Υποβολή Αιτήσεων

Οι αιτήσεις υποβάλλονται ηλεκτρονικά στη διεύθυνση: https://e-graduate.applications.aueb.gr/

Μάθε περισσότερα εδώ.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr