Τελευταία Φοιτητικά Νέα - Ροή Ειδήσεων

 Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας: Ενημέρωση για τη διαμονή στις φοιτητικές εστίες Λάρισας και Καρδίτσας

Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας: Ενημέρωση για τη διαμονή στις φοιτητικές εστίες Λάρισας και Καρδίτσας

Το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας ενημερώνει τους φοιτητές/τριες του, σχετικά με τη διαμονή των δικαιούχων στις Φοιτητικές Εστίες Λάρισας και Καρδίτσας για το ακαδημαϊκό έτος 2022-2023.

Οι δικαιούχοι/ες στέγασης θα παραλάβουν δωμάτιο από Παρασκευή 26-08 ως Τρίτη 14-09-2022 (εργάσιμες ημέρες και ώρες 09:00-13:00) προσκομίζοντας:


Ακολούθησε τα Φοιτητικά Νέα και στο Viber! Πατήστε εδώ για να μπείτε στην ομάδα μας! Ακόμη, μην ξεχνάς να επισκέπτεσαι καθημερινά τα Φοιτητικά Νέα πατώντας www.foititikanea.gr για να μην σου ξεφεύγει κανένα νέο.

1) Μία φωτογραφία

2) α) 400 € εάν έχουν επιλεγεί για μονόκλινο δωμάτιο.

β) 150 € εάν έχουν επιλεγεί για δίκλινο δωμάτιο.

Σε περίπτωση μη παραλαβής του δωματίου εντός των παραπάνω ημερομηνιών χάνουν το σχετικό δικαίωμα και τα δωμάτια θα δοθούν στους επόμενους δικαιούχους.

Οι μη δικαιούχοι στέγασης που διέμεναν στην Εστία το προηγούμενο έτος, πρέπει να προσέλθουν στο Αυτοτελές Τμήμα Σίτισης & Στέγασης, για να πάρουν τα πράγματά τους και να παραδώσουν το κλειδί του δωματίου τους εργάσιμες ημέρες και ώρες, εντός ολίγων ημερών από το άνοιγμα των Εστιών στις 26-08, με δεδομένο ότι τα δωμάτια θα διατίθενται στους δικαιούχους στέγασης.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr