Θέματα Μαθηματικά (Άλγεβρα) ΕΠΑΛ / Πανελληνίων 2024

ΕΝΟΤΗΤΕΣ

Θέματα Μαθηματικά Άλγεβρα / Πανελληνίων 2024

Θέματα Πανελληνίων 2024Τα «Φοιτητικά Νέα» ενημερώνουν όλους τους υποψήφιους των (φετινών) Πανελλαδικών Εξετάσεων 2024 όπως και τους γονείς των υποψηφίων πως μέσα από το παρόν άρθρο μπορούν να δουν ΠΡΩΤΟΙ τα θέματα του Μαθήματος των (ΕΠΑΛ) Μαθηματικά Άλγεβρα .

Δεύτερη ημέρα πανελλαδικών εξετάσεων το (Σάββατο 1 Ιουνίου 2024) για τους υποψήφιους των Επαγγελματικών Λυκείων (ΕΠΑΛ) που διεκδικούν μία θέση στα Πανεπιστήμια της χώρας. Υπενθυμίζεται πως σύμφωνα με την Υπουργική Απόφαση του Υπουργείου Παιδείας ο συνολικός αριθμός των εισακτέων (δηλ. πρωτοετών φοιτητών) για την επόμενη ακαδημαϊκή χρονιά θα ανέλθει σε 68.851, έναντι 68.574 θέσεων που ανήλθαν κατά το ακαδημαϊκό έτος 2023-2024. Δείτε εδώ τον πίνακα με τις θέσεις ανά Τμήμα/Σχολή Πανεπιστημίου.

Ως ώρα έναρξης εξέτασης ορίζεται η 08:30 π.μ., κοινή για τους υποψηφίους ημερήσιων και εσπερινών Λυκείων. Οι υποψήφιοι πρέπει να προσέρχονται στις αίθουσες εξέτασης μέχρι τις 08.00 π.μ. Η διάρκεια των εξετάσεων είναι 3 ώρες. Το θέμα της Έκθεσης θα γίνει γνωστό στις 10:00 π.μ..

Θέματα Μαθηματικά Άλγεβρα 

Τα «Φοιτητικά Νέα» σας μεταδίδουν μέσα από το παρόν άρθρο τα θέματα του μαθήματος Μαθηματικά Άλγεβρα.

Τα θέματα έχουν αναρτηθεί εδώ:

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να ανανεώσετε τη σελίδα! Μείνετε Συντονισμένοι!

Οι Λύσεις του μαθήματος "Μαθηματικά Άλγεβρα " των ΕΠΑΛ και τον σχολιασμό των θεμάτων θα μπορείτε να τα δείτε εδώ.