Χρειαζόμουν στήριξη.. πήρα τον σταυρό από τον τοίχο και τον φόρεσα / Viral υποψήφιος των Πανελληνίων

ΕΝΟΤΗΤΕΣ

Χρειαζόμουν στήριξη.. πήρα τον σταυρό από τον τοίχο και τον φόρεσα / Viral υποψήφιος των Πανελληνίων

Υποψήφιος προσήλθε σήμερα να δώσει το πρώτο του μάθημα στις φετινές Πανελλαδικές εξετάσεις φορώντας έναν μεγάλο σταυρό στο στήθος. Ο Παναγιώτης από το 1ο Λυκείο Πυλαίας αισθάνθηκε όπως είπε την ανάγκη να έχει μαζί του κάθε δυνατή βοήθεια. Η κάμερα της ΕΡΤ και η Λία Χριστάρα εντόπισαν αμέσως τον πιο… ψύχραιμο υποψήφιο και όπως είπε ο ίδιος “το μέγεθος μετράει” και για αυτό επέλεξε να πάρει μαζί του έναν εσταυρωμένο ως “επιπλέον στήριξη” για να τον βοηθήσει στις εξετάσεις. Όπως είπε ο Παναγιώτης έχει άγχος, αλλά έχει προετοιμαστεί καλά και θέλει να περάσει στην Πολυτεχνική Σχολή του ΑΠΘ.

Ξεκίνησαν σήμερα οι Πανελλαδικές Εξετάσεις για τους υποψηφίους των Γενικών Λυκείων, που διεκδικούν μία από τις 68.851 θέσεις της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης για το ερχόμενο ακαδημαϊκό έτος, 2024-25. Οι εξετάσεις ξεκίνησαν στις 08:30. Η διάρκεια εξέτασης είναι τρεις ώρες. Από την Τρίτη 4 Ιουνίου έως και την Τετάρτη 12 Ιουνίου, οι υποψήφιοι θα εξετάζονται σε μαθήματα Προσανατολισμού.

Οι μαθητές δηλώνουν έτοιμοι για τις εξετάσεις, με κάποιους να είναι περισσότερο προετοιμασμένοι, επιστρατεύοντας γούρια και σταυρούς.

«Το μέγεθος μετράει, ένας μεγάλος σταυρός, μια μεγάλη πίστη, μεγάλη ετοιμότητα για τις Πανελλαδικές. Βοηθάει», λέει ένας μαθητής από τη Θεσσαλονίκη, ο οποίος εμφανίστηκε στο εξεταστικό κέντρο με έναν τεράστιο σταυρό στο στήθος.

«Για να γράψουμε καλά θέλουμε και τη βοήθεια του Θεού και το διάβασμα».

Ο δημοσιογράφος του είπε «πήρες τον σταυρό από τον τοίχο του σπιτιού σου» και ο μαθητής απάντησε «ακριβώς».

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία νέα για τις Πανελλήνιες 2024.