Σχολιασμός Μαθηματικά (Άλγεβρα) ΕΠΑΛ Πανελληνίων 2023

Σχολιασμός Μαθηματικά (Άλγεβρα) ΕΠΑΛ Πανελληνίων 2023

Απαντήσεις Πανελληνίων 2023Τα «Φοιτητικά Νέα» ενημερώνουν όλους τους υποψήφιους των (φετινών) Πανελληνίων Εξετάσεων 2023 όπως και τους γονείς των υποψηφίων πως μέσα από το παρόν άρθρο θα δουν το σχολιασμό του μαθήματος "Μαθηματικά (Άλγεβρα)" των (ΕΠΑΛ).

Δεύτερη ημέρα πανελλαδικών εξετάσεων το (Σάββατο 03 Ιουνίου 2023) για τους υποψήφιους των Επαγγελματικών Λυκείων (ΕΠΑΛ) που διεκδικούν μία θέση στα Πανεπιστήμια της χώρας.


Ως ώρα έναρξης εξέτασης ορίζεται η 08:30 π.μ., κοινή για τους υποψηφίους ημερήσιων και εσπερινών Λυκείων. Οι υποψήφιοι πρέπει να προσέρχονται στις αίθουσες εξέτασης μέχρι τις 08.00 π.μ. Η διάρκεια των εξετάσεων είναι 3 ώρες. Τα θέματα αναμένεται να γίνουν γνωστά μετά τις 10:00 π.μ.

Τα θέματα θα τα δείτε εδώ.

Σχολιασμός Μαθηματικά (Άλγεβρα)

Τα «Φοιτητικά Νέα» σε συνεργασία με τον Όμιλο Φροντιστηρίων Πουκαμισάς θα σας μεταδώσουν μέσα από το παρόν άρθρο τον σχολιασμό των θεμάτων για το μάθημα Μαθηματικά (Άλγεβρα).

Ο σχολιασμός του μαθήματος "Μαθηματικά (Άλγεβρα)" των ΕΠΑΛ θα ενσωματωθεί στο παρόν άρθρο:

Φουντουλάκης Μανώλης – Ακαδημαϊκός Υπεύθυνος Μαθηματικών

Θα έλεγα πως ίσως είναι τα ευκολότερα των τελευταίων 5 – 6 ετών, δεν είχε κάτι δύσκολο σε κανένα υποερώτημα και το μόνο συνδυαστικό θέμα ήταν το τελευταίο υποερώτημα στο τέταρτο θέμα. Νομίζω ότι θα πάνε αρκετά καλά οι υποψήφιοι και πιστεύουμε πως οι βαθμολογίες σε γενικά πλαίσια θα είναι ανώτερες από τα προηγούμενα έτη.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να ανανεώσετε τη σελίδα! Μείνετε Συντονισμένοι!

Τα Θέματα του μαθήματος "Μαθηματικά (Άλγεβρα)" των ΕΠΑΛ και οι λύσεις των θεμάτων θα μπορείτε να τα δείτε εδώ.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr