Επανήλθε η εφαρμογή για το Φοιτητικό Στεγαστικό Επίδομα!

Έπεσε η εφαρμογή για το Φοιτητικό Στεγαστικό Επίδομα

ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Επανήλθε στις  11 το πρωί η ηλεκτρονική πλατφόρμα του Υπουργείου Παιδείας για το στεγαστικό φοιτητικό επίδομα μετά την επίλυση του τεχνικού προβλήματος.


ΠΡΩΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Ώρα 10:30 και το πρόβλημα ακόμα παραμένει στην ηλεκτρονική πλατφόρμα του φοιτητικού στεγαστικού επιδόματος https://stegastiko.minedu.gov.gr/. 

Το Υπουργείο Παιδεία με εγκύκλιο που εξέδωσε χθες κάλεσε τους φοιτητές να μπουν από σήμερα στην ηλεκτρονική πλατφόρμα για να υποβάλλουν την αίτηση παροχής του φοιτητικού στεγαστικού επιδόματος, αλλά δυστυχώς μέχρι αυτή τη στιγμή η πλατφόρμα είναι εκτός λειτουργίας.

Οι φοιτητές που προσπαθούν να αποκτήσουν πρόσβαση στην εφαρμογή https://stegastiko.minedu.gov.gr/ για να επεξεργαστούν τα στοιχεία που απαιτούνται για να καταθέσουν την αίτηση και τα δικαιολογητικά για τη χορήγηση του φοιτητικού επιδόματος βλέπουν το ακόλουθο μήνυμα:

https://stegastiko.minedu.gov.gr

Το Υπουργείο Παιδείας δεν έχει ανακοινώσει μέχρι στιγμής τίποτα σχετικά με το πρόβλημα έτσι ώστε να ενημερωθούν οι φοιτητές για το πότε αναμένεται να επαναλειτουργήσει η ηλεκτρονική εφαρμογή για το φοιτητικό στεγαστικό επίδομα αλλά και να αναφέρει τους λόγους που έπεσε η εφαρμογή.

Σύμφωνα με την εκδοθείσα εγκύκλιο, που σας παρουσιάζουν ΠΡΩΤΟΙ τα «Φοιτητικά Νέα», οι ηλεκτρονικές αιτήσεις για τη χορήγηση του στεγαστικού επιδόματος για το ακαδημαϊκό έτος 2022-2023 υποβάλλονται από την Παρασκευή 30 Ιουνίου 2023 έως την Πέμπτη 3 Αυγούστου 2023, μέσω της ειδικής εφαρμογής του υπουργείου Παιδείας, που περιγράφεται στην εγκύκλιο την οποία μπορείτε να δείτε παρακάτω

SOS, δείτε παρακάτω:

1Την Εγκύκλιο για το Φοιτητικό Στεγαστικό Επίδομα (2022-2023)

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία για το Φοιτητικό Στεγαστικό Επίδομα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr